AMD Wattman Hatası

Reaksiyon skoru
4
Dostlar merhaba rx6800 kullancısıyım fazlasıyla oyun oynuyorum elden ring cs2 lol cyberpunk gibi fakat rainbow six siege oynarken wattman hatası alıyorum diğer oyunlarda almadım rainbow oynamayıda cok seviyorum lütfen çözüm üretme şansınız varmı mhz ayarları vs yaptım ddu ile silip yükledim fakat nafile

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-08-05 231429.webp
    Ekran görüntüsü 2026-08-05 231429.webp
    42.6 KB · Hit: 64
Overclock filan varsa kaldır başka sürüm yükle, bios resetle ve güncelle. Düzelmiyorsa yapacak bişey yok kart bozuktur

PSU ve kart modeli nedir bu arada?

Overclock filan varsa kaldır başka sürüm yükle, bios resetle ve güncelle. Düzelmiyorsa yapacak bişey yok kart bozuktur

PSU ve kart modeli nedir bu arada?
Hocam sadece rainbowda bu hatayı vermiş olması kartın bozuk oldugunu gösterirmi psu yu tam bilmesemde arkasında AC 230 W yazıyor buda furmark testi

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-08-05 234822.webp
    Ekran görüntüsü 2026-08-05 234822.webp
    251.6 KB · Hit: 37
Hocam sadece rainbowda bu hatayı vermiş olması kartın bozuk oldugunu gösterirmi psu yu tam bilmesemde arkasında AC 230 W yazıyor buda furmark testi
Sadece rainbow da oluyorsa oyunla ilgili bir hata olabilir. Oyunu silip yeniden yüklemeyi denediniz mi

230 watt ise sistemin çalışması bile mucize bu arada, detaylı model belirtebilirsiniz daha iyi olur

Son düzenleme:
Psu çok noname bişeyse bence ondan kaynaklı olabilir

Sadece rainbow da oluyorsa oyunla ilgili bir hata olabilir. Oyunu silip yeniden yüklemeyi denediniz mi

230 watt ise sistemin çalışması bile mucize bu arada, detaylı model belirtebilirsiniz daha iyi olur
Sence 230W olsa GPU'ya takacak kablo çıkar mı içinden :D

Sana zahmet Bi psuya bak dostum erinme
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gizli saklı bir şey değil madem konu açtınız söyleyiniz biz de ona göre bakalım, bu hatalar ya yazılımdan ya gpu Dan yada psudan yapar

Attığın ss den yola çıkarak bu kartı böyle kullanıyorsan yada böyle kullanmayı çalışıyorsan pc kullanmayı sal bence ( max amd boklayıcı mp4) game clock 2300 olan kartı 2600 a çekeyim voltajıda fulliyim hop oc oldu olmuyor ekran kartı oc etmek o kadar başit bir şey değil elindeki kart kaç mhz ile optimum çalışır ilk onu bi araştır amd boklamadan önce .
2 olarak max fan deviri %30 , sesten rahatsız oluyorsan biraz saksıyı çalıştır elindeki aleti kullanmayı oc uv etmeyi öğren max 30 fan devriyle girdiğin ayarlarda kart çok ısınır .
3. Olarak bu kadar boktan ve iş bilmezce ayarlar yapan birinden beklendiği gibi anca aleti suçlarsınız siz herzaman iyi bilinçli kullanıcısınız amd klasik abi bu yıldada watman verir çöker amd kötü abi biz işbilmez hamamböcekleri değiliz amd kötü

Attığın ss den yola çıkarak bu kartı böyle kullanıyorsan yada böyle kullanmayı çalışıyorsan pc kullanmayı sal bence ( max amd boklayıcı mp4) game clock 2300 olan kartı 2600 a çekeyim voltajıda fulliyim hop oc oldu olmuyor ekran kartı oc etmek o kadar başit bir şey değil elindeki kart kaç mhz ile optimum çalışır ilk onu bi araştır amd boklamadan önce .
2 olarak max fan deviri %30 , sesten rahatsız oluyorsan biraz saksıyı çalıştır elindeki aleti kullanmayı oc uv etmeyi öğren max 30 fan devriyle girdiğin ayarlarda kart çok ısınır .
3. Olarak bu kadar boktan ve iş bilmezce ayarlar yapan birinden beklendiği gibi anca aleti suçlarsınız siz herzaman iyi bilinçli kullanıcısınız amd klasik abi bu yıldada watman verir çöker amd kötü abi biz işbilmez hamamböcekleri değiliz amd kötü
hocam bu kadar ağır yorum yapmanı anlamış değilim youtubeda araştırmalar sonucu böyle yaptım eski haline geri döndürdüm

Kasanın arka kapağını açarsan psu marka model gözükür büyük ihtimalle. Psu ile ilgili bir sorun olabilir çünkü

Undervolt veya oc yapıp klasik amd hatası demekte ne bileyim dediklerine katılıyorum.

Geri