Hawk V4 - Xdrive 15 Li Plus - X Drive Anka mı Alayım ( Acil ! )

ALİOS

80+
Reaksiyon skoru
43
Arkadaşlar merhaba dün fab 4 siparişi verdim ama köyü yorumlar var ürünle ilgili. 173, 76 kiloyum. amacım maksimum konfor ve dayanıklı bir koltuk. kumaş arıyorum. iptal edip Xdrive alsam mı, . Orada da 15 li plus mı daha iyi olur Anka mı. Yorumlarınızı bekliyorum

Hawk fab4 rahat gelmiyor bana diğerlerini denemedim de 15li plus kullanıp kötüleyen görmedim daha

Xdrivein müşteri hizmetlerini pek sevmiyorum ama 15li hawktan daha iyi ikisini de kullandım. 90kg üzeri değilsen 15li daha konforlu. 3 seneyi geçti herhalde kullanmaya başlayalı. Ezilme bükülme yok hala temiz kullandığın sürece.

Arkadaşlar merhaba dün fab 4 siparişi verdim ama köyü yorumlar var ürünle ilgili. 173, 76 kiloyum. amacım maksimum konfor ve dayanıklı bir koltuk. kumaş arıyorum. iptal edip Xdrive alsam mı, . Orada da 15 li plus mı daha iyi olur Anka mı. Yorumlarınızı bekliyorum
Linkleri gönderebilir misiniz

Seninle aynı boy aynı kilodayım hocam Titanseat Beast aldım memnunum.

Linkleri gönderebilir misiniz
Açıkçası hawk aldım ama xdrive daha iyi dediler. Xdrive a dönersem 15li plus yerine Anka almak daha mı iyi bir seçenek olur bilemedim. Anka ile alakalı çok bilgi de yok. Ben minderi vs ince olmasın istiyorum. üzerine oturunca çökmesin, temiz kullanırım. Gün içerisinde karar vereceğim. hawkı iptal etmeye değer mi ondan da emin olamadım doğrusu. Anka ya ne dersiniz beyler

https://www.amazon.com.tr/xDrive-Pr...id=1786004313&sprefix=anka+xdr,aps,211&sr=8-6

Beyler hawk4 ü iptal edip, xdrive anka satın aldım . Allah utandırmasın. İnşallah güzel bir tercih yapmışımdır

xxxxxxxxxxx
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun gelince inceleme ve tecrübelerinizi bekliyoruz
hayırlı olsun bence bu işin vakkosu xdrive diğer markalara pek ısınamadım
Hawk fab4 rahat gelmiyor bana diğerlerini denemedim de 15li plus kullanıp kötüleyen görmedim daha
arkadaşlar ankayı aldım. gayet rahat, konforlu. kurulumu kolay. yani beklentilerimi fazlası ile karşıladı. alt minderi kalın, parçalar kaliteli. iyiki almışım dedim. 2. günde tavsiye ederim. Uzun dönem için beklemek lazım :)

bende anka var aşırı derece rahat tavsiye ederim

bende anka var aşırı derece rahat tavsiye ederim
IMG_9584.webp

xxxxxxxxxxx

arkadaşlar ankayı aldım. gayet rahat, konforlu. kurulumu kolay. yani beklentilerimi fazlası ile karşıladı. alt minderi kalın, parçalar kaliteli. iyiki almışım dedim. 2. günde tavsiye ederim. Uzun dönem için beklemek lazım :)
hayırlı olsun hocam güle güle kullan

Geri