🔥İndirim RTX 5070 Ti U245kf 32gb Ram 91.348 TL

5070ti'ın fiyatını o kadar şişirdilerki 90Klık sistem normal görünür oldu. güncel akakçe fiyatlarına baktığınızda inanılmaz öpüyorlar 5070ti'dan.

5070ti'ın fiyatını o kadar şişirdilerki 90Klık sistem normal görünür oldu. güncel akakçe fiyatlarına baktığınızda inanılmaz öpüyorlar 5070ti'dan.
Herşeyin öyle hocam 50klara 5070 li sistenler doluydu eskindr be 5060 7500fli kasalar 32k 33k idi

Az önceki 45k Ya 5070 li kasanın linki bu burda ekran kartınız 5070 ti seçince nu fiyata geliyor şuan enucuzsistem.com dan baktığımda rn ucuz 5070 ti lı kasa 95k dır 16gb ramli
Fakat bu kasa 91k dır
Lütfen Linç atmayın 2. Kez konu açıyorum inşallah sorun olmaz
5070ti yesinler. 9070xt var xd

bu fiyatarda 9070 ve 9070xt kükrüyor. nvidia severler daha ne kadar soyulacak çok merak ediyorum.
tabii ki öyle. nvidianın tek artısı teknolojisi dlss falan olmadan bir hiç. xd

bu fiyatarda 9070 ve 9070xt kükrüyor. nvidia severler daha ne kadar soyulacak çok merak ediyorum.
9070xt nin 5070ti ye tek rakip olabildigi alan Ray Tracing kapalı şekilde saf kas gücü oyun performansı... Onun dışında dengi değil... Ray Tracingi kullanmayacaksan, yapay zeka eğitimi vb şeylerle uğraşmıyorsan sadece oyunu açsın bol fps versin diyorsan tabii ki 9070xt.

9070xt nin 5070ti ye tek rakip olabildigi alan Ray Tracing kapalı şekilde saf kas gücü oyun performansı... Onun dışında dengi değil... Ray Tracingi kullanmayacaksan, yapay zeka eğitimi vb şeylerle uğraşmıyorsan sadece oyunu açsın bol fps versin diyorsan tabii ki 9070xt.
ücret farkını belediye mi veriyor kanka fiyatından bahsetseydin çünkü ben ana konu olarak fiyatlandırma etiketinden bahsediyordum :D muazzam bir fiyat farkı var şuan o yüzden diyorum 9070 9070xt kükrüyor diye. amd inanılmaz dövüşüyor orta segment fiyatandırmada. nvidia tarafıda, piyasada nasıl olsa alıyorlar o zaman fiyatları niye şişirmiyorum kafasında takılıyor.

ücret farkını belediye mi veriyor kanka fiyatından bahsetseydin çünkü ben ana konu olarak fiyatlandırma etiketinden bahsediyordum :D muazzam bir fiyat farkı var şuan o yüzden diyorum 9070 9070xt kükrüyor diye. amd inanılmaz dövüşüyor orta segment fiyatandırma. nvidia tarafıda, piyasada nasıl olsa alıyorlar o zaman fiyatları niye şişirmiyorum kafasında takılıyor.
Kaç senedir oyun oynuyorum, bir kere bile ray tracing açmadım. %30-40 fps'nin düşmesine karşılık düzgün bir görüntü bile sunmuyor. AI ile spesifik uğraşan da çok fazla insan olduğunu da sanmıyorum. O yüzden spesifik ihtiyaç hariç nvidia kartların parasını haketmediğini düşünüyorum. Oyun oynayacaksanız şu anki piyasada AMD rakipsiz gözüküyor.

ücret farkını belediye mi veriyor kanka fiyatından bahsetseydin çünkü ben ana konu olarak fiyatlandırma etiketinden bahsediyordum :D muazzam bir fiyat farkı var şuan o yüzden diyorum 9070 9070xt kükrüyor diye. amd inanılmaz dövüşüyor orta segment fiyatandırmada. nvidia tarafıda, piyasada nasıl olsa alıyorlar o zaman fiyatları niye şişirmiyorum kafasında takılıyor.
Nvidianın zam yapması için sebep varken amdnin zam yapması için pek bir sebep yok aslında. Amd daha çok Nvidia zam yaptığı ve benim ürün onun yanında çok ucuz kaldığı için bende zam yapıcam diyor.

Amd gddr6 ram kullanıyor Nvidia gddr7 ram kullanıyor ekran kartında. gddr ram ureticileri %30 zam yaparken gddr6 ramler %10 zam görüyor eski nesil oldukları için. Bu makas giderek dahada açılıyor. Ayrıca Nvidia yapay zeka teknolojisinede hizmet verdiği için ne kadar üretsese talebi karşılamakta zorlanıyor. Nvidia ekran kartı sattıkça tedarikçileride bu arz talebinden dolayı zam yapıyor. Peki Amd neyin krizini yaşıyorda Nvidia kadar zam yapsın? tabii ki o daha az zam yapacak çünkü eski nesil teknoloji kullanıyor ve yapay zeka tarafındada yok işin. Eğer sadece oyuncuysanız Nvidiaya kızmanız gereksiz. 9070XT alın keyfini çıkarın bazı teknolojilerden feragat ederek(Ray Tracing)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,231,701
Üyeler
200,750
Son üye
İbrahimaygrd

Geri