elektrik kesintisi olmuş fazlar falan düşmüş yazdı psunun vefat ettiğini düşünüyorArkadaşım bilgisayarını kapamış sonra gelmiş açmaya çalışmış açamamış sizce neden olmuş olabilir?
Alıntıyı görüntüle bunları yapmış başka öneriniz var mı ?
Durup dururken mi olmuş böyle?
Ramlerin pinlerini hafifçe silgi ile silip tekrar taksın, bu işlemi bios pili içinde yapıp tekrar denesin.
Anakart üzerinde hata ledleri bulunuyor mu ?
Görüntü gelmiyor dememiş açılmıyormuşRamlerin pinlerini hafifçe silgi ile silip tekrar taksın, bu işlemi bios pili içinde yapıp tekrar denesin.
Tamam o zaman büyük ihtimal psu Allahın rahmetine kavuşmuş gibi gözüküyor yenisine yol açalım.el
elektrik kesintisi olmuş fazlar falan düşmüş yazdı psunun vefat ettiğini düşünüyor
yok ya o kadar basit bir şey değil hocamAltılı prizin belki düğmesini indirmiştir açmamistir
onu dedim yuh dedi ama ondan şüpheleniyormuşPsuyu test edebilme şansı var mı
Yüksek ihtimal öyle oldu laptop alcakmış zaten üni için erken alır artıkTamam o zaman büyük ihtimal psu Allahın rahmetine kavuşmuş gibi gözüküyor yenisine yol açalım.
Psuyu bilgisayara bağlamadan bakır tel ile çalıştırmanın bi yolu vardı ama nasıl bilmiyorum tam youtubedan bakarak denesin isterseyok ya o kadar basit bir şey değil hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
onu dedim yuh dedi ama ondan şüpheleniyormuş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yüksek ihtimal öyle oldu laptop alcakmış zaten üni için erken alır artık
Kendisi pek de anlaşılır bir şey yazmamış zaten, aklıma ilk geleni yazdım.Görüntü gelmiyor dememiş açılmıyormuş