- Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok daha iyi. Malzeme kalitesi de bence benzer ikisini de kullanan biri olarak.Xbox series 9 a göre kp40 nasıl?
Çok daha iyi. Malzeme kalitesi de bence benzer ikisini de kullanan biri olarak.Xbox series 9 a göre kp40 nasıl?
Hocam bende benzer bir sorun yaşıyorum beitong kp20 de. Yeni elime geçti gamepad. Jiroppskopu sadece yazılımının içindeki motion sensor mapping kısmında joystik yada button seçeneğini aktif ettiğimde çalışıyor görünüyor, yani joystick hareketi olarak kullanabiliyorum sadece, onu kapatınca hiçbir oyunda yada test sitesinde algılanmıyor, nasıl çözerim bu sorunu, switch moduna aldığımdada bluetoothla da bağlanmıyor pcye.Firmware de sorun var. En azından benimkinde. Dongle Switch modunda Gyro verisi taşımıyor, arka taraftan ayarlanan fiziksel NS moduna alınca da bluetooh ile bağlanmıyor. Profiller her cihazda aynı çalışmıyor tutarsız oluyor.
Sticklerin sertliği ayarlanıyor hocam ama başka bi sorun mu acaba?@darktower hocam bana da Kp70 geldi dün. kullanırken ilk dikkatimi çeken ilk şey sol stick'in sertliği ile sağ stick'in aynı değil. aynı seviyede olsa bile sol stick daha sert. Sende de bu durum var mı?
Bende kp20 var, bundada öyle bir durum var gibi@darktower hocam bana da Kp70 geldi dün. kullanırken ilk dikkatimi çeken ilk şey sol stick'in sertliği ile sağ stick'in aynı değil. aynı seviyede olsa bile sol stick daha sert. Sende de bu durum var mı?
Benim KP20 bugün geldi. Oyun oynamadım ama sertlik benzer geldi.Bende kp20 var, bundada öyle bir durum var gibi
Hocam gecikmeyle ilgili bilgi verebilir misinizBenim KP20 bugün geldi. Oyun oynamadım ama sertlik benzer geldi.
hocam biliyorum da benzer sertlik seviyesinde bariz fark var gibi. ve sol stick en düşükte bile diğer gamepadlerimden biraz daha sert gibi. sağ stick çok yumuşak baya iyi ama sol sıkıntı gibi ya. sadece bendeki modelde mi sorun var yoksa genel olarak mı sorun var bilmiyorum.Sticklerin sertliği ayarlanıyor hocam ama başka bi sorun mu acaba?
Hocam eve geçemedim. Geçer geçmez FIFA oynayıp yazacağım.Hocam gecikmeyle ilgili bilgi verebilir misiniz
Belki sorun vardır. Diğer arkadaşlar yazmamıştı ama ürün bazında olmuş olabilir. Veya fark etmemiş de olabilirler. Bendeki KP20 ve KP40 benzer geldi bana.hocam biliyorum da benzer sertlik seviyesinde bariz fark var gibi. ve sol stick en düşükte bile diğer gamepadlerimden biraz daha sert gibi. sağ stick çok yumuşak baya iyi ama sol sıkıntı gibi ya. sadece bendeki modelde mi sorun var yoksa genel olarak mı sorun var bilmiyorum.
Hocam benimde bugün elime geçti ama çözemediğim bir şey var. Jiroskopu oyunlarda yada jiropskop test sitelerinde hiçbir şekilde çalışmıyor. Sadece yazılımındaki motion sensor mapping kısmında joystick yada button hareketi olarak eşleyebiliyorum. yani hareket sensörünün girdisini joystick hareketi olarak tanıtıyor pcye. Ama ben böyle istemiyorumBenim KP20 bugün geldi. Oyun oynamadım ama sertlik benzer geldi.
Hocam hiç kullanmadım o özelliği hiçbir gamepadde. Ama deneme yapayım en kısa zamanda.Hocam benimde bugün elime geçti ama çözemediğim bir şey var. Jiroskopu oyunlarda yada jiropskop test sitelerinde hiçbir şekilde çalışmıyor. Sadece yazılımındaki motion sensor mapping kısmında joystick yada button hareketi olarak eşleyebiliyorum. yani hareket sensörünün girdisini joystick hareketi olarak tanıtıyor pcye. Ama ben böyle istemiyorum
Ben denedim, çok hızlı olmayan oyunlarda, sıkıntı yaşamadımHocam gecikmeyle ilgili bilgi verebilir misiniz