🔥İndirim Gamepower Nama Kablosuz Mekanik Klavye ₺1699

Markayı karalamadan önce ürünü inceleyip hangi özelliğinin kötü olduğu konusunda fikirlerinizi iletin. "Gamepower olunca olmuyor yeaa" demek yetmiyor kusura bakmayın ama bu tür yorumlar beni hiç etkilemediği gibi yapanım da zeka ve önyargı seviyesini sorgulatıyor.

Gasket elite X uzun zamandır kullanıyorum sıfır sıkıntı on numara klavye Tirus he 80 de 4 5 aydır kullanıyorum sanırım klavyesi çok iyi gamepowerın
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Benim kullandığım buydu

1699 liraya kablosuz tkl bir alternatif sunan olmamış. Demek ki bu fiyata en iyisi bu 😅 Denemek için alabilirim de böyle markaları 2. el satmak zor oluyor. 1 ay deneyip satayım desem 1000 lira anca veriyor millet :cry:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada diğer öneriler için ufak bir yorum yapayım mesela redragon ucal kulaklık takılı iken dahi yay sesini duyarsınız öyle bir klavye. Aynı şekilde redragon fizz pro da öyle inanılmaz yay sesi var. Zaten diğer öneriler kabloluydu onları geçiyorum..

1699 liraya kablosuz tkl bir alternatif sunan olmamış. Demek ki bu fiyata en iyisi bu 😅 Denemek için alabilirim de böyle markaları 2. el satmak zor oluyor. 1 ay deneyip satayım desem 1000 lira anca veriyor millet :cry:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada diğer öneriler için ufak bir yorum yapayım mesela redragon ucal kulaklık takılı iken dahi yay sesini duyarsınız öyle bir klavye. Aynı şekilde redragon fizz pro da öyle inanılmaz yay sesi var. Zaten diğer öneriler kabloluydu onları geçiyorum..
2. el ürüne 1000 lira bile çok .taksitle kapıma kadar gelecek sıfır ürün varken neden 2. ele peşin 1200 1300 bayılayım

Test etmek için almıştım, kablosuz klavyeye göre çok ağır be. Bir ara şarj aleti kaliteli hissettirsin diye içine taş koyan firmalar vardı. Bir tık ucundan onu hatırlattı. Elbette pilli cihazlar biraz ağır oluyor, daha önceden de AigoA100 %100 kablosuz klavye kullanmıştım, o da ağırdı ama bunun kadar değil.

Ayrıca ben küçük entera çok alışmışım, büyük enterda virgül kullanmak eziyet. Halen bu büyük enterın Türkiye özel olduğunu sananlar var. Keşke şu kafadaki benim huyum bu asla salmam müşterisini dinlemeseler. Küçük enter ve üstteki virgül çok daha kullanışlı.

Ha bir de AigoA100 göre alt ayaklarında üst kısıma yükseltme ayarlamamışlar. Genelde pilli cihazlarda yükseltme olmuyor, kırılınca falan pile zarar vermesin diye. Ama böyle de dümdüz olunca kötü olmuş. Keycaps hissiyatı da beklediğim gibi çıkmadı. Pürüzlü alüminyum gövde, kenarındaki çirkin RGB de olmamış. Zaten ilk işim RGB tamamen kapatmak oldu.

Ses tarafında Havit KB9ı04L'den daha az sesi var. Ama keycapslar ses yapıyor biraz, switch ve kasadan çok ondan ses çıkıyor gibi.

Gamepower ileride farklı bir ürün yapacaksa küçük enter, ışık geçiren tuşlar, yükseltisi düzgün bir ürün ve ağırlığı hafifletmeye odaklansın RGB kenarlarda kablosuz bir cihaz için gereksiz. Galiba maliyet oradan kısılmış. Tamamen alüminyum kaplamamışlar.

Sonradan fark ettim, sağdaki shifti büyük yapmışlar sol küçük.

Son düzenleme:
Geri