Darklight20
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Yeni monitör aldım ışık süzmesi var ama ıps panellerde bu normal diyorlar sizce normal mi
sağdaki eski monitörün soldaki yeni
İps glow ise normal fotoğraflarda daha çok patladığı için belli olmuyor ışık sızması ise normal değilYeni monitör aldım ışık süzmesi var ama ıps panellerde bu normal diyorlar sizce normal miAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntülesağdaki eski monitörün soldaki yeni
Açtığın ekran dümdüz siyah ekran mı bu aradaİps glow ise normal fotoğraflarda daha çok patladığı için belli olmuyor ışık sızması ise normal değil
%40-50 falan yapınca azalıyo baya ama kaybolmuyo tamamen özellikle korku oyunu oynarken göze batıyo bende de böyle bilsem oled alırdımFotoğrafta daha çok gibi görünüyor parlaklığı biraz kışın düzelecektir çoğu monitörde böyle
Maalesef . Ben %20 HDR kullanıyorum daha siyah gözüküyor tavsiye ederim%40-50 falan yapınca azalıyo baya ama kaybolmuyo tamamen özellikle korku oyunu oynarken göze batıyo bende de böyle bilsem oled alırdım
odayı zifiri karanlık yapınca ellioluyo benimki ışık açıkken ve normal kullanımda fark edilmiyor bile iade etsemmi ki acaba%40-50 falan yapınca azalıyo baya ama kaybolmuyo tamamen özellikle korku oyunu oynarken göze batıyo bende de böyle bilsem oled alırdım
İade edemezsin çünkü kabul edilmez her ips monitörde varodayı zifiri karanlık yapınca ellioluyo benimki ışık açıkken ve normal kullanımda fark edilmiyor bile iade etsemmi ki acaba
uğraşmakta istemiom ya
14 gün geçmediyse edersin belki ama yeni aldığında da aynısı olacak oled alırsan olmaz sadeceİade edemezsin çünkü kabul edilmez her ips monitörde var