Yeni Monitörde Işık Süzmesi Gamepower Sonic T80

Reaksiyon skoru
4
Yeni monitör aldım ışık süzmesi var ama ıps panellerde bu normal diyorlar sizce normal mi
13507.webp
13515.webp
13513.webp
sağdaki eski monitörün soldaki yeni

Yeni monitör aldım ışık süzmesi var ama ıps panellerde bu normal diyorlar sizce normal miAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntülesağdaki eski monitörün soldaki yeni
İps glow ise normal fotoğraflarda daha çok patladığı için belli olmuyor ışık sızması ise normal değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İps glow ise normal fotoğraflarda daha çok patladığı için belli olmuyor ışık sızması ise normal değil
Açtığın ekran dümdüz siyah ekran mı bu arada

IPS panel monitörlerin çoğunluğunda bu durum mevcut hocam.

Fotoğrafta daha çok gibi görünüyor parlaklığı biraz kışın düzelecektir çoğu monitörde böyle

Fotoğrafta daha çok gibi görünüyor parlaklığı biraz kışın düzelecektir çoğu monitörde böyle
%40-50 falan yapınca azalıyo baya ama kaybolmuyo tamamen özellikle korku oyunu oynarken göze batıyo bende de böyle bilsem oled alırdım

Ekler

• IMG_20260806_220101.webp
    IMG_20260806_220101.webp
    248.3 KB · Hit: 16
%40-50 falan yapınca azalıyo baya ama kaybolmuyo tamamen özellikle korku oyunu oynarken göze batıyo bende de böyle bilsem oled alırdım
Maalesef . Ben %20 HDR kullanıyorum daha siyah gözüküyor tavsiye ederim :)

odayı zifiri karanlık yapınca ellioluyo benimki ışık açıkken ve normal kullanımda fark edilmiyor bile iade etsemmi ki acaba
uğraşmakta istemiom ya

odayı zifiri karanlık yapınca ellioluyo benimki ışık açıkken ve normal kullanımda fark edilmiyor bile iade etsemmi ki acaba
uğraşmakta istemiom ya
İade edemezsin çünkü kabul edilmez her ips monitörde var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İade edemezsin çünkü kabul edilmez her ips monitörde var
14 gün geçmediyse edersin belki ama yeni aldığında da aynısı olacak oled alırsan olmaz sadece

Herkes IPS için normal demişte bende bir test edeyim dedim sadece sol alt tarafta biraz beyazsımsı ışık var o kadar. Sizin attığını görselde resmen siyah renge ibaret hiçbir şey yok. Parlaklık değeri de %100

Parlaklık yüksek ama sanki sağ alt köşeden geliyor gıbı huzme

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,071
Üyeler
201,118
Son üye
Ryuga428

Geri