🔥İndirim Koorui G2421v 24" 2k 180 Hz %96 Dcı-P3 484 Cd Monitör 6.416 TL

ahmttunc

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,746

Stoğa indirimli şekilde gelmiş. 24 inç olması FPS oyuncuları için çok iyi ve çok keskin görüntü elde etmiş oluyorsunuz. Bu fiyatta çok kaliteli monitör, %96 DCI-P3 üst seviye renk gamutuna sahip ve parlaklığı 484 CD aşırı yüksek. Gecikme süreleri iyi ancak kontrast oranı vasat.

Bilmeyenler için Koorui dünyanın en büyük panel üreticilerinden birisi olan HKC'nin alt markası. MSI, Asus, AOC vb. pek çok marka HKC panel kullanıyor. Örnek olarak AOC 24G411ZE ve James Donkey Ravel R40 şu panele sahip:
Koorui'de Amazon'da dünya genelinde en çok satan 2. monitör markası. Yani aslında gayet bilindik.
24" monitöre bu para verilir mi diyecekler için; 24" 2K kombinasyonu zor bulunuyor ve isteyenler var. Ekstra netlik isteyenler ve 27" masasına sığmayanlar için.

Son düzenleme:
27inç deneyimledikten sonra 24 yetersiz geliyor

2K 24 inç monitörlerin olması piksel yoğunluğu açısından güzel oluyor.

Tam aradığım boyutta 2K monitör ancak almam.Bunun ülkemize gelmesini bekliyorum TCL 25P2A Pro. Ghosting için özel çalışılmış, 24" için 180 dc sayısı var yeterli, 800nit, 360 Hz, renk gamutu yüksek, pivotta var, üstüne TCL kalitesi. Fiyatı daha pahalı olur orası kesin ama 24" 2K monitörün babası budur. Şuan Pro olmayan versiyonu satılıyor ama Full HD.

Ben de 165 Hz versiyonu var, şu markanın monitör ayağı çok kaba ya. Masada da North Bayou galiba onları takabileceğim bir çıkıntı yok, resmen masanın %40 işgal ediyor.

24 inç 2k çok merak ediyordum deneyimleyen olursa aktarsın bize süper olur

En son 2k 24 inç 3 yıl önce falan aoc marka olarak görmüştüm

Geri