ayranli_tuz
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,596
ipad pro m5 40k olsa her gün överim de nerdeeeBu gözler Apple övdüğünü de mi görecekti vay be doğru yoldasın
ipad pro m5 40k olsa her gün överim de nerdeeeBu gözler Apple övdüğünü de mi görecekti vay be doğru yoldasın
1 haftadır pre yoktu kartı yenilemeyi üşenmiştimNe zamandir premium yok hocam ona gore ben de yenilemeyim bir sure
Ben aktif olarak kullanan biriyim 1 hafta önce kartım kapanmıştı parayı alamamıştı bunu gördüm yaptım oldu .son 24 ay içinde spotify premium kullandıysan geçerli değil
Neden gülme atmışlar anlamadım. Samsung kullanmama rağmen geniş kütüphanesinden dolayı YT Music ve lossless için Apple Music kullanıyorum. Spotify'ın hiçbir anlamı yok.spotify çok kötü apple musicten sonra isterse 3 yıl bedava versin geçmem
@Loky
Aslında spotify, apple vb hepsi boş iş, herkes farklı yorum yapar iyi mi kötü mü neye göre değişir. İndir lossless flac ve keyfine bak.apple music daha iyi değil mi
galaxy tab a9+Model nedir hocam
samsung adam apple övdü omg
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ben de bu arada ebıl müzik indirdiğimden beri spotifyı sadece arkadaşlarımla arabada jam yapmak için kullanıyom