Yardım Mouse Tekerleği Kaydırmıyor

shyNNN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
580
asus-rog-spatha-x-kablolu-kablosuz-optik-gaming-rgb-siyah.webp

Mouse Asus Rog Spatha 2020 'de almıştım. Fare tekerleği kaydırdığımda kaymıyor yada çok fazla gidiyor. Birkaç bilgisayarcıya verdim ama çözemediler içinde toz veya pislik yok. Var mı bilindik bir çözümü?

satmayı düşünüyor musun

Bunları onaran ve farklı switch takanlar var. Ama Asus kıllık yapıp harici switchlerle uyumsuz yapmıştır. Yani tamir parası vermek yerine, daha hafif bir fareye geçmek daha mantıklı olacaktır.

Çok bereketli kullanmışsınız bende Razer basilisk x hyperspeed’i 3 yıl kadar kullandım pilli diye sıkıldım da değiştirdim dolabıma koydum daha geçenlerde yoksa canavar gibi mousedu o da

Bunları onaran ve farklı switch takanlar var. Ama Asus kıllık yapıp harici switchlerle uyumsuz yapmıştır. Yani tamir parası vermek yerine, daha hafif bir fareye geçmek daha mantıklı olacaktır.
FPS türünde oyunlar çok oynayan birisi değilim hocam o yüzden ağırlık sorunum yok hatta mouse büyük olursa :) daha iyi oluyor benim için.

Çok bereketli kullanmışsınız bende Razer basilisk x hyperspeed’i 3 yıl kadar kullandım pilli diye sıkıldım da değiştirdim dolabıma koydum daha geçenlerde yoksa canavar gibi mousedu o da
Valla hocam ROG ekipmanlar aldım aldırdım uzun yıllar kullandık işte 6-7 yıl sonra sıkıntı çıkarmaya başladı :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,231,970
Üyeler
200,811
Son üye
Zweyn

Geri