sanırım evetNasıl bir yol izlemeliyim mouse değiştirmek mi çözüm?
yani reis cok rahatsiz ediyorsa degistirmek tabikide cozum.Nasıl bir yol izlemeliyim mouse değiştirmek mi çözüm?
masallahin var gene ben 3 ayda bir mouse degistiriyorum takintidan.Çok rahatsız ediyorsa derkenkaydırmıyor sayfaları filan aşağı. O zaman değiştirmek lazım 2019 'da 616 liraya almışım.
Alıntıyı görüntüle
FPS türünde oyunlar çok oynayan birisi değilim hocam o yüzden ağırlık sorunum yok hatta mouse büyük olursaBunları onaran ve farklı switch takanlar var. Ama Asus kıllık yapıp harici switchlerle uyumsuz yapmıştır. Yani tamir parası vermek yerine, daha hafif bir fareye geçmek daha mantıklı olacaktır.
Valla hocam ROG ekipmanlar aldım aldırdım uzun yıllar kullandık işte 6-7 yıl sonra sıkıntı çıkarmaya başladıÇok bereketli kullanmışsınız bende Razer basilisk x hyperspeed’i 3 yıl kadar kullandım pilli diye sıkıldım da değiştirdim dolabıma koydum daha geçenlerde yoksa canavar gibi mousedu o da
Belliki rog serisinden devam etmek istiyorsan rog keris II ace almani oneririm efsane bir mouse.O zaman Corsair K70 mk-2 ve bunu almıştım ikisi 1.200 lira tutmuştu klavyeninde ses scroll yeri çalışmıyor şuan![]()