🔥İndirim Corsair 16gb 6000mhz Ddr5 Ram 10999tl

yine bu indiirmdeki ramden alcam ama kit olarak degil 2 tane farklı sipariş vereceğim
O zaman zaten sıkıntı olmaz hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2. el ile sıfır arasında minimal fiyat farkı olunca kimsenin alası gelmiyor knk benim birde şehir sıkıntısı var adıyamandayım malum
Taksitle sıfır almak varken sıfıra yakın fiyat verip alıcı beklemesi de garip yani bunların. Türkiyede ikinci el pc bazında değil her alanda saçma sapan zaten 😅

peki patriot mu cl30 mu daha iyidir bu mu
Teknik olarak patriot olsa da ben rgb seviyorum diye bundan almıştım hocam. Senin zevkine kalmış kısacası. İki ürün arasındaki fark gündelik kullanımda ayırt bile edilmez.

Teknik olarak patriot olsa da ben rgb seviyorum diye bundan almıştım hocam. Senin zevkine kalmış kısacası. İki ürün arasındaki fark gündelik kullanımda ayırt bile edilmez.
hocam peki bu iyi bir indirim mi yani alınır mı suan ben cunku onceki fiyatlarını da bilmiyorum

Arkadaşın biri 22 bin liraya 2x16 goodram 32 cl 6400 başlık açmıştı linç yedi Vatandan..11 kya nasıl kaçırılmayacak fırsat oluyor bu çin yada micron çipli vengance ?

hocam peki bu iyi bir indirim mi yani alınır mı suan ben cunku onceki fiyatlarını da bilmiyorum
Ramler zaten bu fiyatlarda, her türlü patriot'u tercih ederim. %1 lowlara katkısı olacaktır.

gaming gecelerinde indirimlerle daha iyileri denk gelir mi sizce yada daha iyi fiyata

Fiyatlar aşağı yukarı bu seviyelerde kral. Fırsat sayılmaz şimdilik bence. Bütçen hazırsa al geç derim. Ram ve ssd piyasası malum 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,231,990
Üyeler
200,815
Son üye
sivaskangaliboran

Geri