Yardım 110.000tl Laptop Önerisi

xodef

80+
Reaksiyon skoru
0
110.000tl bütcem var bilgisayar muhendisliği okuyacagım her türlü oyunu oynamayı da severim (lol,valo,rdr2,ark,cyberpunk).
hem görüntü kalitesi güzel olsun hem hic sorun cıkarmasın en iyi ne alabilirim bu fiyata.

acer predator helıos 16 aı aldım ben . 140 bıne aldım u9 275hx +5070ti 64 gb ram 2 tb ssd . sen 32 gb ram 1 tb ssd modelını bu fıyata alabılırsın tavsıye ederım

140.000 e kadar çıkamam malesef max 1-2k ekleyebilirim

Malzeme kalitesi için bi tık iyisini olsun diyorsan Neo serisi iyi seçenek. En iyisi için normal predator serisine gitmek gerek. Hiç sorun çıkartmasın diye bir beklentiye giriyorsanız yanlış bir yoldasınız demektir. Sorun çıkartmayan laptop olmaz. En iyisini bile alsanız belirli bir noktada belirli sorunlar ortaya çıkacaktır. Laptopu nasıl kullandığınıza bağlı olarak en ucuz serisi olan nitro serisi bile dikkatsiz özensiz kullanılan predator serisinden daha iyi gidebilir. Bu durum tamamen sizde biter.
Nitro için önerim (18 inç %99.9 DCI-P3 ekran. sonradan 16 GB ya da 32 GB ram ekleyip 32-48GB RAM'li hale çevirebilirsiniz.):
Neo(Bütçe sınırınıza uyan seri. Normal Predator serileri çok pahalı olduğundan önermedim):
Farklı markalar içinde öneriler yapılabilir fakat şuan için Acer F/P konusundan önde olduğundan bu 2 modeli önerdim. Eğer ki farklı markalara bakmak istiyorum derseniz F/P olarak HP Omen serisine de bakabilirsiniz.

şuan listemde 1.sırada acerin 2. önerdiğiniz var ama ben ilk defa laptop alacagım icin çok bilgim yok, o modelde 8gb vram alinmaz bu fiyata dediler o yüzden tedirgin oldum. farklı markalara da okeyim acere bağli degilim acer modelini oled ekranlı diye tercih ettim. göze güzel hitap etsin diye .

şuan listemde 1.sırada acerin 2. önerdiğiniz var ama ben ilk defa laptop alacagım icin çok bilgim yok, o modelde 8gb vram alinmaz bu fiyata dediler o yüzden tedirgin oldum. farklı markalara da okeyim acere bağli degilim acer modelini oled ekranlı diye tercih ettim. göze güzel hitap etsin diye .
predator helıos neo kullanıcısı olarak soyluyorum sıvı metal sogutma cok ayrı bir dunya . sogutması harıka

içlerinde en kotu ıslemcı asusta . kalıtelı ama bence geç.
gamegaraj slayer 9955hx3d işlemciye paran yeterse kesınlıkle onu al . eger hx3d ye butcen cıkmazsa predatore aban. bendekı ıslemcı ıle aynı memnun kalırsın .

110.000tl bütcem var bilgisayar muhendisliği okuyacagım her türlü oyunu oynamayı da severim (lol,valo,rdr2,ark,cyberpunk).
hem görüntü kalitesi güzel olsun hem hic sorun cıkarmasın en iyi ne alabilirim bu fiyata.
Bilgisayar mühendisliği için çok değil mi o ya

içlerinde en kotu ıslemcı asusta . kalıtelı ama bence geç.
gamegaraj slayer 9955hx3d işlemciye paran yeterse kesınlıkle onu al . eger hx3d ye butcen cıkmazsa predatore aban. bendekı ıslemcı ıle aynı memnun kalırsın .
predetordeki oled acaba sıkintı yasatır mi onu sorguluyorum ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayar mühendisliği için çok değil mi o ya
almısken alayim her seyi yapayim diyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,233,251
Üyeler
201,155
Son üye
xmemo31x