Yardım Connectgame'den Artisan Mousepad Alınır mı ?

ic3peak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
476
Arkadaşlar şunu alacam. Sizce bu site güvenilir mi sorun yaşar mıyım ?

Siteden daha önce gamepad ve klavye aldım sorun yaşamadım. Ama destek tarafında pek bir şey beklemeyin. Mouse pad sorun çıkaracağını sanmıyorum alınabilir. Yine de almadan önce farklı sitelerde olup olmadığına bakın. Harici sitelerde genelde taksit ve pay için daha pahalı ekliyorlar. Belki indirim yapmışlardır veya size özel kupon vardır.

Mesela aratınca aynı ürün daha ucuza Meyer Gaming üzerinde var. KEYMO kodunu da sepette ekleyin.

Gerçi bu XSOFT değilmiş pardon. Meyer Gaming üzerinde XSOFT'un stokları yok.

Siteden daha önce gamepad ve klavye aldım sorun yaşamadım. Ama destek tarafında pek bir şey beklemeyin. Mouse pad sorun çıkaracağını sanmıyorum alınabilir. Yine de almadan önce farklı sitelerde olup olmadığına bakın.

Mesela aratınca aynı ürün daha ucuza Meyer Gaming üzerinde var. KEYMO kodunu da sepette ekleyin.

Gerçi bu XSOFT değilmiş pardon.
Hocam zaten normalde meyergaming'den alıyorum fakat type 99'u XSOFT istediğimden ötürü ve meyergaming'de XSOFT stoğu olmadığından mecburen connect game'den almam gerekiyor. Bir de renk olarak maça yeşili var. Setup'da kötü durur mu acaba

Hocam zaten normalde meyergaming'den alıyorum fakat type 99'u XSOFT istediğimden ötürü ve meyergaming'de XSOFT stoğu olmadığından mecburen connect game'den almam gerekiyor. Bir de renk olarak maça yeşili var. Setup'da kötü durur mu acaba
Sanmıyorum ya renkli olanlar beyaz ve siyahtan daha iyi oluyor.

Mousepad 5.5k anlıyorum

Bu mousepad'i ben Fransa'ya 1800 TL'ye istettim, 5500 TL etmez. He çok iyi bir mousepad mi evet ama vermeyin bu paraları.

site güvenilir sadece satış sonrası desteği yok gibi bir şey yd ürün kadar garantisi var

Geri