Bilgisayarcı 5080 Sisteme "Üzer" Dedi.

samsung bela değil bilmeden konuşmuş da harbiden samsung oled alma. hepsi mat kaplama oledi öldürüyor. diğer markalar da zaten qd oledler samsung paneli kullanıyor. kaplamaları glossy oluyor öylesi daha iyi. arctice saygısızlık olmuş
zaten sonradan msi 4K da karar kıldım yazmıştım konunun ilk yazısında

9800x3d için oyunda kötü render işlemcisi demiş
Yaniiii, ne diyeyim, tek diyebileceğim fiyatı yüzünden harbi "oyun işlemcisi" değil bence. Biliyorsun 2k 4k da işlemcinin faydası gittikçe düşüyor. Yarı fiyatına 7800x3d veya tek çekirdek hızı yüksek, 9700X gibi işlemcilerde olurdu. Diğer yandan render işlemcisi olarak da 50 numaralı işlemciler olduğunu düşünüyorum. (9950x3d gibi) 😂 Tam bir muamma gibi, sal gitsin kafa yormaya gerek yok. 7800x3d - 9800x3d arasına diyebileceğim tek şey sanırım aradaki makas kapanmış, 9800x3d iyidir hemde kabaca 10 derece daha az ısınan ve %20 daha fazla veren bir işlemci.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

HOP HOP HOP O (GÜBRE) Yi kabaca kullanmayalım Raporlamıyorum Seni azad ediyorum bağışlıyorum

Ama harbiden dikkat et ban yersin
Sjjsj😂 eyvallah hocam düzelteyim.

Yaniiii, ne diyeyim, tek diyebileceğim fiyatı yüzünden harbi "oyun işlemcisi" değil bence. Biliyorsun 2k 4k da işlemcinin faydası gittikçe düşüyor. Yarı fiyatına 7800x3d veya tek çekirdek hızı yüksek, 9700X gibi işlemcilerde olurdu. Diğer yandan render işlemcisi olarak da 50 numaralı işlemciler olduğunu düşünüyorum. (9950x3d gibi) 😂 Tam bir muamma gibi, sal gitsin kafa yormaya gerek yok. 7800x3d - 9800x3d arasına diyebileceğim tek şey sanırım aradaki makas kapanmış, 9800x3d iyidir hemde kabaca 10 derece daha az ısınan ve %20 daha fazla veren bir işlemci.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sjjsj😂 eyvallah hocam düzelteyim.
7500fle 9070xt çaktım daha bir kere üzmedi valla

Konuyu okumadım, direk fiyat üzer demiştir diyorum. Öbür türlü diyorsa zaten çoğu bilgisayarcı eski parçalarla uğraşıyorlar lafın gelişi antikalarla uğraşıyorlar. 5080'den ancak 5000 bin olduğunu anlar, bir gübre anlamamıştır.
Bir gübre dşilasjdişkasjdaişlkjdsada

Bilgisayarcıların anlaması için intel işlemci kullanman lazım. Amd işlemciden anlamaz onlar

7500fle 9070xt çaktım daha bir kere üzmedi valla
Mis gibi f/p hocam. Bende bazen diyorum 7800x3d fazla mı oldu diye de. Ben am5'in çıktığı ilk birkaç ayda almıştım, DDR5 problemlerini de çekmiştim. Yani en kötü 7 yıl gider dedim, bir de AM5+ veya AM6 da da kullanırım dedim. Teselli gibi düşünebilirsiniz.

Baba Dükkanın adresi alamadım ben @Usf24

İstanbuldaysa cidden gidicem

yok dedim ya baya uzak istanbula
İnstagram hesabı filan yada numarası varmı Bu adamın Dm den yazsana Bu adama Sövmeden cidden içim rahatlamaz

Sövme deilde Dayı sen ne anlatıyo A... diye girerim yani

İnstagram hesabı filan yada numarası varmı Bu adamın Dm den yazsana Bu adama Sövmeden cidden içim rahatlamaz

Sövme deilde Dayı sen ne anlatıyo A... diye girerim yani
yok onu söyleyemiyoruz maalesef bana söyle ben iletirim akljdhhjadhaj

bundan öncede başka bir bilgisayarcıya gitmiştim çok güçlü sistem falan dedi oda bilgisayarın normal fiyatından yaklaşık 15K fazla fiyat verdi ondan başka bilgisayarcılara da bakalım dedim karşıma çıkan adama bak

bundan öncede başka bir bilgisayarcıya gitmiştim çok güçlü sistem falan dedi oda bilgisayarın normal fiyatından yaklaşık 15K fazla fiyat verdi ondan başka bilgisayarcılara da bakalım dedim karşıma çıkan adama bak
senin bilgisayarcıyla işin ne ki merak ettim cidden, alcan evinde toplican. onlara toplatmana falan gerek yok elin az iş tutuyorsa. böyle yerler hem parçalarla hata yapar bilgisayarın içine eder hem de çok paranı alır. üzülen sen olursun forumda açılan konulardaki tecrübeyle sabit.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,252
Üyeler
200,883
Son üye
mstfdmr

Geri