Bilgisayarcı 5080 Sisteme "Üzer" Dedi.

Bu bilgisayarı o adama toplatmaktıysa niyetin adamın taktiğini söyleyeyim sana.

Bu bilgisayara 200k civarı bir para harcayacaksın ben sana 150k’ya aynı performansı veririm diyip. 7600x ve 9070 xt’li 850w C tier bir psulu b650m-r ve vasat çift kule soğutuculu 16 Gb ramli bir şey çakma gayreti gibi.

Parça seçimlerin üst düzey imkanın varsa böyle devam et kesinlikle

Valla Heralde o zamanlarda 30-40 Belkide 60 fps i vardır bu işlemcinin Ama valorantla denk deil işte Half life dlşasjdlşsakjda
Bide bunun anakartı bulmak ayrı Bi zahmet

Antikadır la
i5 4. nesil oynatıyor valo bu da oynatır

Valla Heralde o zamanlarda 30-40 Belkide 60 fps i vardır bu işlemcinin Ama valorantla denk deil işte Half life dlşasjdlşsakjda
Bide bunun anakartı bulmak ayrı Bi zahmet

Antikadır la
kanka şey sorcam sende ileride 5090 yada 6000 den bişeylere falan geçerim diye düşünüp 1200W mı aldın

benim bi işlemci vardı adını bilmiyorum cs go açmamıştı
At çöpe

AMD Ryzen Threadripper PRO 9995WX Kadar kötü olmasada idare et bunu alıp işte

z490 A tak bunu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kanka şey sorcam sende ileride 5090 yada 6000 den bişeylere falan geçerim diye düşünüp 1200W mı aldın
Yok Bende 3090 ti vardı İleride Geçerim diye düşünüp almıştım 5080 i hala rahat besliyor

6000 serisindede kullanırım bunu

5080 bir sisteme ortalama 1000w iyi olur 1200w Fazla ama kafam rahat olsun dersen alabilirsin

Konuyu okumadım, direk fiyat üzer demiştir diyorum. Öbür türlü diyorsa zaten çoğu bilgisayarcı eski parçalarla uğraşıyorlar lafın gelişi antikalarla uğraşıyorlar. 5080'den ancak 5000 bin olduğunu anlar, bir gübre anlamamıştır.

Son düzenleme:
Konuyu okumadım, direk fiyat üzer demiştir diyorum. Öbür türlü diyorsa zaten çoğu bilgisayarcı eski parçalarla uğraşıyorlar lafın gelişi antikalarla uğraşıyorlar. 5080'den ancak 5000 bin olduğunu anlar, bir bok anlamamıştır.
9800x3d için oyunda kötü render işlemcisi demiş

Konuyu okumadım, direk fiyat üzer demiştir diyorum. Öbür türlü diyorsa zaten çoğu bilgisayarcı eski parçalarla uğraşıyorlar lafın gelişi antikalarla uğraşıyorlar. 5080'den ancak 5000 bin olduğunu anlar, bir bok anlamamıştır.
HOP HOP HOP O (GÜBRE) Yi kabaca kullanmayalım Raporlamıyorum Seni azad ediyorum bağışlıyorum

Ama harbiden dikkat et ban yersin

samsunga bela marka dedi arctici sıvı soğutmadan saymadı büyük ihtimal 1050 fln kakalamaya çalışcak ama neyse
Samsung İyi marka kanka O adamın dükkanını söylesene allah için Gitmezsem en adiyim Tabi istanbuldaysa

samsunga bela marka dedi arctici sıvı soğutmadan saymadı büyük ihtimal 1050 fln kakalamaya çalışcak ama neyse
samsung bela değil bilmeden konuşmuş da harbiden samsung oled alma. hepsi mat kaplama oledi öldürüyor. diğer markalar da zaten qd oledler samsung paneli kullanıyor. kaplamaları glossy oluyor öylesi daha iyi. arctice saygısızlık olmuş

samsung bela değil bilmeden konuşmuş da harbiden samsung oled alma. hepsi mat kaplama oledi öldürüyor. diğer markalar da zaten qd oledler samsung paneli kullanıyor. kaplamaları glossy oluyor öylesi daha iyi. arctice saygısızlık olmuş
Yada Lenovo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,252
Üyeler
200,883
Son üye
mstfdmr

Geri