Yardım Hangi Laptop Modelini Seçmeliyim

Fakemonio

80+
Reaksiyon skoru
1
Günlerdir kendime uygun bir Laptop arıyorum ama hangi modele elimi atsam bir arıza bir eksik çıkıyor o yüzden bir türlü karar veremedim. Kimisi çok ısınıyor kiminin watt değeri düşük kiminde sarj problemi var. Sizlerden kafamı çok ağrıtmayacak ama performans anlamında da beni üzmeyecek bir model önerisi istiyorum. Bütçem 70k ve daha üstüne çıkamam. Üniversite için laptop istiyorum. Oyun oynuyorum ve Bazı mühendislik programları kullanıyorum. Bunlara göre bir model önerirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler

yok isterseniz biraz daha araştırın indirimler oluyor
Hocam teşekkür ederim bu attığınız Asus modelinde watt değeri 70 galiba az gibi geldi bana. Lenovo LOQ 15IRX10 modeline baktım önceki modellerindeki anakart yanma sorunu çözülmüş galiba siz ne dersiniz?

Hocam teşekkür ederim bu attığınız Asus modelinde watt değeri 70 galiba az gibi geldi bana. Lenovo LOQ 15IRX10 modeline baktım önceki modellerindeki anakart yanma sorunu çözülmüş galiba siz ne dersiniz?
içinize yattıysa alın derim zaten lenovo LOQ çok güzel laptoplar yapıyor garantili bulabilriseniz alın derim

32 GB RAM şart değilse buna bakılabilir. Laptop piyasası şu an çok pahalı hocam, bulabildiğim en ucuz eli yüzü düzgün 5070 laptop bu var.
Valla 5070 şart değil zaten bu bilgisayarda bütçemi aşıyor 2-3k bile artırmam zor olur ama teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

içinize yattıysa alın derim zaten lenovo LOQ çok güzel laptoplar yapıyor garantili bulabilriseniz alın derim
Bir arkadaşımda da loq 15ahp10 modeli var ryzen 7 250 işlemcili intel ile o model arasında kaldım. Sanki amd modeli daha uygun gibi çünkü bazı videolarda intel modeli amd modeline göre çok daha fazla ısınıyor

Valla 5070 şart değil zaten bu bilgisayarda bütçemi aşıyor 2-3k bile artırmam zor olur ama teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir arkadaşımda da loq 15ahp10 modeli var ryzen 7 250 işlemcili intel ile o model arasında kaldım. Sanki amd modeli daha uygun gibi çünkü bazı videolarda intel modeli amd modeline göre çok daha fazla ısınıyor
o laptopun soğutmasınada göre değişiyor ürün bilgilerinde soğutma teknolojisi yazar ona göre seçebilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,264
Üyeler
200,888
Son üye
ozan125

Geri