SingleMove
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
- Konu Sahibi Konu Sahibi
benim 1660 super 80-85 derecelerden aşağı inmiyorEkran kartım da benim işlemcime göre ısınıyor dün gow oynadım 2018 ekran kartı 73 74 dereceydi işlemcide 61-64 arası gerçi normalmiş sıcaklık ama kart bana sıcak geliyor ben eski kartımdan alıştım 60-65 arası sıcaklık görmeye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Benim negatifte 15 de
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Anlık spike yapıyordur işlemcin. Fan ayarlarını ve Step-up ve Step-down'larını kasana göre ve kullanımına göre ayarla, düzelir. Çok normal, Curve Optimizer da sadece sıcaklıkları biraz daha düşürür. Spike'lara bir çare olmaz. Spike'lara yapabileceğin bir şey de yok zaten. Soğutucun hızlı tepki veriyordur, fan sesi geliyordur. -15'ten başla Curve Optimizer yap, onun dışında Step up'larını 0.7 ve 1 saniye olarak ayarla, Step down'ı biraz daha hızlandır düzelir. Anlık 60 derecelere çıkmasını da kafana takma.
teşekkürlerCurve optimizer yapıp 13-14-15 sırayla dene negatif olarak. Yerse tek tek arttır max 18 olur sanırım. Olay görüntüleyicisi-- sistem -- Whea Logger da kontrol edilmeli sık sık bunları yaparken. Youtube da nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz.