- Reaksiyon skoru
- 8
nvidia fanboylara ironi de anlayacak kapasiteleri yokturaxess varsa 5 yapıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu nick ne birader
nvidia fanboylara ironi de anlayacak kapasiteleri yokturaxess varsa 5 yapıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu nick ne birader
MLD de varmış fakat fiyat artıyor.corsair ram kaldırılmış mld ssd duruyor olmalı
www.itopya.com
soğutucuyu en dandiği seçer 90500 yaparım fiyatı ardından peerless assaassin alırm gaming gen denbu sistemin seçili rami 32 yapınca 92 yapıyor kasa ile soğutucu hangisi yapılır sizce hava soğutma olanlardan![]()
KUARK-SIDE / AMD Ryzen 7 7800X3D / ASUS Radeon RX 9070 XT 16GB / 16GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / OEM PAKET |ITOPYA.COM
KUARK-SIDE / AMD Ryzen 7 7800X3D / ASUS Radeon RX 9070 XT 16GB / 16GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / OEM PAKET en uygun fiyat seçenekleri e ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
kasa ne yapılırsoğutucuyu en dandiği seçer 90500 yaparım fiyatı ardından peerless assaassin alırm gaming gen den
bunlar fps arttırma teknolojileri olmadan bahsettiğiniz durum dimi ismini unuttum frame gen tarzında olanlardan bahsediyorum bu teknoloji olmadan oynatır mıcyberpunk 4k ultrada biraz ölüyor ama
ben oynuyorum 4k ultra rdr 60+fps alıyor native yani dlss fsr olmadanbunlar fps arttırma teknolojileri olmadan bahsettiğiniz durum dimi ismini unuttum frame gen tarzında olanlardan bahsediyorum bu teknoloji olmadan oynatır mı