🔥İndirim Poco M8 Pro 5G 12/512 23.499tl

yolyordam35

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,366

1) mi. comda yeni uyelere ozel 500tl indirimle beraber bu fiyat.
2) cihazin en buyuk falsosu ufs 2.2 ile gelmesi 3.0 olsa iyiydi.
3) telefonlar zamlanmaya basladigi icin zamaninda 17.999tlye satilan Tecno Camon 30 Pro 5G 12/512 'yi arayacağız gibi duruyor.
4) telefon ust limiti 25k olup a37ye alternatif arayanlar dusunebilir.

1) mi. comda yeni uyelere ozel 500tl indirimle beraber bu fiyat.
2) cihazin en buyuk falsosu ufs 2.2 ile gelmesi 3.0 olsa iyiydi.
3) telefonlar zamlanmaya basladigi icin zamaninda 17.999tlye satilan Tecno Camon 30 Pro 5G 12/512 'yi arayacağız gibi duruyor.
4) telefon ust limiti 25k olup a37ye alternatif arayanlar dusunebilir.
ufs 2.2 ufs 3.0 farkı nedir birde ufs nedir :D

ufs 2.2 ufs 3.0 farkı nedir birde ufs nedir :D
7s gen 4 iyi bir chipset olmasina ragmen icerideki 512gb dahili depolamanin okuma yazma hizi kabul edilebilir hizlarin biraz altinda kaldigindan sistem icinde gezinirken telefonda genel bir hantallik hissedilebilir. hatta bu telefon ozelinde genel kani ram depolama chipset olarak yeterli olsa da ilerleyen donemlerde alacagi android surum guncellemelerinin depolama hizinin yavasligindan dolayi telefonun genel kullanimini yavaslatacagi yonunde.

Valla bende x6 pro var ufs falan anlamam sanırım 4.1 ama rezalet telefon kamera rezalet yazılım rezalet cayır cayır yanıyor şarjı su gibi bana bidaha kimse aldıramaz bu markayı.

Valla bende x6 pro var ufs falan anlamam sanırım 4.1 ama rezalet telefon kamera rezalet yazılım rezalet cayır cayır yanıyor şarjı su gibi bana bidaha kimse aldıramaz bu markayı.
yukarida gsmarena incelemesini paylastim. ayni fiyata satilan a37nin kameralari biraz daha iyi. poconun yazilimlari da bloatware dolu alan kisinin ilk kurulumda biraz ugrasmasi gerekecek. fakat m8 pro 5g ozelinde inceleme videosunda da oldugu gibi 7s gen 4 te isinma sorunu yok. ve batarya testinde de skor olarak yeterli seviyede 6.500mah bataryaya sahip olmasindan mutevellit.

bendede honor 200 var o namıssız da ısınıyor kaydırırken ısınmayan telefon yok sanırım

önceki telefon 8 yıldı oldu şimdiki 3yıl oldu telefon ihtiyacım var gözüm diretiyorum bir 10 yıl dağa batarya ekran değişip kullanıcam muhtemelen pc borçları bitirdi bizi :D 5090 almadan telefon almayız.

yukarida gsmarena incelemesini paylastim. ayni fiyata satilan a37nin kameralari biraz daha iyi. poconun yazilimlari da bloatware dolu alan kisinin ilk kurulumda biraz ugrasmasi gerekecek. fakat m8 pro 5g ozelinde inceleme videosunda da oldugu gibi 7s gen 4 te isinma sorunu yok. ve batarya testinde de skor olarak yeterli seviyede 6.500mah bataryaya sahip olmasindan mutevellit.
Hocam pcye bağlayıp gereksiz sistem uygulamalarını falanda sildim telefonu elime alıyorum 10dk instagram giriyorum elimi yakacak kadar ısınıyor, çok güçlü işlemcisi olsa dahi instagramda reels geçişlerinde donma mevcut, kamerasından memnun değilim, batarya zaten berbat.

bendede honor 200 var o namıssız da ısınıyor kaydırırken ısınmayan telefon yok sanırım
abimin telefonundan tiktok uygulamasini kaldirdigimizda telefondaki isinma bitiyor. geri yukleyince yine basliyor. tiktok uygulamasi kullaniyorsaniz bi deneyin derim.

abimin telefonundan tiktok uygulamasini kaldirdigimizda telefondaki isinma bitiyor. geri yukleyince yine basliyor. tiktok uygulamasi kullaniyorsaniz bi deneyin derim.
tiktok kullanmıyorum ben ama uygulama yüklü sanırım
bir bakayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,457
Üyeler
200,939
Son üye
Cemkayaa

Geri