🔥İndirim Vivo X300 Pro " Fatıh25 " Kodu ve Yanındaki Hediyeler ile Birlikte | 74.999 TL

vivo hiç güven vermiyor 20-30k üstü tüm telefonlar kazık gibi geliyor bana.

Herhangi bir iphone almak daha iyidir sanki

herşeye fiyat performans olarak yaklaşan biriyim ama isterse bu telefon iphonedan samsungdan on kat iyi olsun gene de alınmaz 2k dolar verip ölü yatırım yapmak zaten ayrı mantıksız satıyım desen alan olmaz kolay kolay , eğer bu meblağaları telefona gömecekseniz appledan başkası alınmaz ikinci elde değerini koruduğundan

Vido x300deki ses sistemine benzer ise leş

herşeye fiyat performans olarak yaklaşan biriyim ama isterse bu telefon iphonedan samsungdan on kat iyi olsun gene de alınmaz 2k dolar verip ölü yatırım yapmak zaten ayrı mantıksız satıyım desen alan olmaz kolay kolay , eğer bu meblağaları telefona gömecekseniz appledan başkası alınmaz ikinci elde değerini koruduğundan
ve bunları hayatında apple ürünü almamış alanları tenkit etmiş biri olarak söylüyorum

Vivo, mediatek ve 75K fıkra bu kadardı :kekw:

Vivo ne aga bonibon markası mı? kendimi bildim bileli android kullanıcısıyım ama vivo diye saçma sapan bir ada sahip android bir cihaza 75K asla vermem.

Herhangi bir iphone almak daha iyidir sanki
Her hangi bir iPhone almak en kötü seçenek.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Görsele tıklayarak siteye gidebilirsiniz .

Alıntıyı görüntüle
Kamera olarak daha iyisi yok.
Hayatında vivo kullanmamış insanlar maalesef ön yargılı.
Kullandıktan sonra yorum yapmalarını öneririm.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Vivo, mediatek ve 75K fıkra bu kadardı :kekw:

Vivo ne aga bonibon markası mı? kendimi bildim bileli android kullanıcısıyım ama vivo diye saçma sapan bir ada sahip android bir cihaza 75K asla vermem.
Aynen dünyanın en iyi kamerasını sahip telefonları üreten bir bonibon markası.
Siz Xiaomi ve Samsung'dan devam hocam.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,453
Üyeler
200,935
Son üye
enkc0

Geri