- Reaksiyon skoru
- 49
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu fiyata şu listeden kaç tane telefon alabilirsiniz sıfır olarak ?
hepsini
Aramızdaki kaçakçı belli oldu desenehepsini
herşeye fiyat performans olarak yaklaşan biriyim ama isterse bu telefon iphonedan samsungdan on kat iyi olsun gene de alınmaz 2k dolar verip ölü yatırım yapmak zaten ayrı mantıksız satıyım desen alan olmaz kolay kolay , eğer bu meblağaları telefona gömecekseniz appledan başkası alınmaz ikinci elde değerini koruduğundan
Dostum nasıl da inanarak boş yapıyorsun telefon pazarından haberim yok desen anlardik niye uzun uzun anlattınherşeyde yada birşeyde bariz en iyi olmasına gerek yok genel olarak bakıldığında en iyi telefon ,ben burada iphone savunuculuğu yapmıyorum demek istediğim şey sizin iyi diye sayacağınız şeylerin sadece kağıt üstünde kalması ha 15 saat pil ömrü ha 12 saat pil ömrü sen vivosuyla bununla mutlu olan kişi gördün . her neyse lafın özü herhangi bir telefona bu kadar para gömme akıl karı değil ,bir android telefona bu paraları gömmeyede başka şeyler denir ama onu tabi söylemeyeyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yiyemezdi belki yaşınız yetmiyor olabilir diye söyleyeyim peçete denilince akla selpak geliyorya telefonda da bu iphonedur , bizim gibi yada hindistan gibi paki gibi ülkeler hariç android kullanan adam yok tamam kardeşim senin vivon 1500x zoom atıyor ayın karanlık yüzünü çekiyor eyvallah
senin vivon ne renk ucubeDostum nasıl da inanarak boş yapıyorsun telefon pazarından haberim yok desen anlardik niye uzun uzun anlattın
sen gidip vivoya 75k eğil sana söylenen bir şey yok gerçi 15klık xiaomiden yazıyorsunda bu söylediğini orası biraz tezat haberin olsunDostum nasıl da inanarak boş yapıyorsun telefon pazarından haberim yok desen anlardik niye uzun uzun anlattın
Elemana bak hele noldu ailevi değerine mi sovduk de sevdiğin markanın gerçeklerini yazınca ucube falan diyorsunsenin vivon ne renk ucube
sen gidip vivoya 75k eğil sana söylenen bir şey yok gerçi 15klık xiaomiden yazıyorsunda bu söylediğini orası biraz tezat haberin olsun
yagız telefonun kaç para olduğu birşeyi değiştirmez bu konudaki mevzu zaten kısıtlı olan parayı dümenden terane birkaç şeyi iyi olan ama son kullanıcısı olma ihtimalin yüksek olan satmak istesen alacak birini bulma ihtimalinin az olduğu bir android telefonu alma işinin saçma olduğu ,Elemana bak hele noldu ailevi değerine mi sovduk de sevdiğin markanın gerçeklerini yazınca ucube falan diyorsun
Sadece Samsung bile Apple dan fazla satıyor gelmiş TR hindistan dışı Android kullanan yok diyor
Hem 75k telefona verilmez diyorsun hem de 15k lik telefondan yazıyorsun diyorsun
Telefonum o kadar değil de hadi oldugunu varsayalım neden bunu utanilmasi gereken bir şey gibi yazıyorsun? Sahsen 5k lik da kullansam işimi gördüğü sürece sorun olmaz az büyü de gel
yazdıklarımı bile okumamışsın ya da dediklerimi algılayamamışsın sence ben apple mı savunuyorum
samsung telefonu nerede satıyor zannediyorsun onu biraz araştır istersen ha evet venezuelada bangladeşte vb daha çok satıyor olabilir tabi tabii haklısın o memleketler tüm dünya için akla ilk gelenler olduğu için onlarda daha çok satması genel kanıyı etkiler tabi kiii
yagız telefonun kaç para olduğu birşeyi değiştirmez bu konudaki mevzu zaten kısıtlı olan parayı dümenden terane birkaç şeyi iyi olan ama son kullanıcısı olma ihtimalin yüksek olan satmak istesen alacak birini bulma ihtimalinin az olduğu bir android telefonu alma işinin saçma olduğu ,
benim dediğim şeyde bukadar parayı telefona bağlayavak birinin en azından vazgeöerse elinden çıkarırken en az zararla kurtulabileceği şekilde alişverişini yapması bu da ülkemizde iphonedur
40ky asatılmaz demedim ki zoru zoruna ağlaya ağlaya ölü fiyattan satarsın dedim yoksa alan olur o paralara ama benim derdim eğilmenizi istemememAlıntıyı görüntüle
O 40k ya satılmaz dediğin vivoyu at sahibindene 1 saatte kaparlar 75 e satılan bu modeli 60 a rahat satarsın da kime ne anlatıyorum çocuğu ciddiye alan bende suc
Eleman harbi proje falan kendi vatanında daha çok satması bir şey mi değiştiriyoree bu attığın zaten benim dediğimi destekliyor samsung 300 dolarlık telefonları amerikada mı satıyor zannediyon
hindistan banglades paki üçgeninin kaç milyar olduğunu bir kontrol de et ha
aman hocam el alem ne der eski model kullanıyor şuna bak der aman hocamAgalar niye bu kadar abartıyonuz, alan alır, memnunda kalabilir. Geçen sene 50k ya honor aldım ama niye bir sene kullanıp satıyoruz bu telefonları anlamadım. Amiral gemisi telefonlar bunlar, bırakta 6-7 sene gçtürsün. O saatten sonra satsam ne satmasam ne
Hocam şöyle bir saçmalık var, hani bizde iPhone almak isterdik ama 50k bile versek 60hz veriyorlar. Aha daha yeni iPhone 17 de 60hz üstü koydular da onda da telefon Küçük batarya problem vs. vs. O da tatmin etmiyor napalım yani. Telefon değerini koruyacak diye niye katlanalım bunaaman hocam el alem ne der eski model kullanıyor şuna bak der aman hocam![]()