Tavan Vantilatörü Önerisi

acary1905

80+
Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar merhaba mutfağa şöyle bir tavan vantilatörü almayı düşünüyorum kullanan var mı işe yarıyor mu yani çok perormans vereceğini düşünmüyorum da en azından mutfakta zaman geçirirken biraz üflese ferahlatsa yeter 😅 buna benzer veya kullanıp memnun olduğunuz ürünler de varsa önerebilirseniz sevinirim

Arkadaşlar merhaba mutfağa şöyle bir tavan vantilatörü almayı düşünüyorum kullanan var mı işe yarıyor mu yani çok perormans vereceğini düşünmüyorum da en azından mutfakta zaman geçirirken biraz üflese ferahlatsa yeter 😅 buna benzer veya kullanıp memnun olduğunuz ürünler de varsa önerebilirseniz sevinirim

geçen tiktokta videosunu gördüm yorumdaki herkes küçük odayı serinletiyor demişti

Valla odamdaki avize yere çakıldığından beri (tam altında koltuğum var) tavana birsey asmaya korkuyorum.

Ya internettte çok modeli var işe yarıyor mu aşağıya hava aktarıyor mu bilmiyorum kullanıcı varsa sormak istedim 😅
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl peki hocam mutfağa takacağım öyle çok büyük değil mutfak iş yapıyor mu
annem hergün dua ediyor ufak bizim mutfakta yemek yaparken hamama dönüyordu püfür püfür şimdi kokuyuda dağıtıyor çabuk

en çok 1.5 metre yanındaysan okey. benim yatağımın üstünde kalıyo gece duş alıp uyuyorum. sabah sanki sonbaharın esintili serin günlerinden birine uyanmışım gibi oluyo. vantilatörlerin etkili olması için her gün duş almak lazım. terleyince derin kirle kaplanıyo sanki sıcak hava üflüyorlarmış gibi hissettiriyolar. son ayarda bile çok düşük hızda hissettiriyolar. sabah duş alayım akşama kadar soğuk hissettiriyolar

bende de var 6 kanatlı. ama 3 kanat olarak kullanıyorum. tam altında yatınca rüzgar gibi estiriyor.. (6 kanat biraz yavaşlatıyor)
obaa harbiden rüzgarı arttı eyv hocam

Son düzenleme:
en çok 1.5 metre yanındaysan okey. benim yatağımın üstünde kalıyo gece duş alıp uyuyorum. sabah sanki sonbaharın esintili serin günlerinden birine uyanmışım gibi oluyo. vantilatörlerin etkili olması için her gün duş almak lazım. terleyince derin kirle kaplanıyo sanki sıcak hava üflüyorlarmış gibi hissettiriyolar. son ayarda bile çok düşük hızda hissettiriyolar. sabah duş alayım akşama kadar soğuk hissettiriyolar

obaa harbiden rüzgarı arttı eyv hocam
Aklımda deli sorular...
kalan üç kanadı bantla uzatma olarak kullanıp evde helikopter mi kaldırsam?

Aklımda deli sorular...
gerçi gene yavaşlar o zaman ağırlıktan..

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Niga
Aklımda deli sorular...

gerçi gene yavaşlar o zaman ağırlıktan..
3 boyutlu yazıcı ile bassak kalınlığımbiraz inceltip boyu uzatsak nasol olur 😅

Bana da lazım. Kullananlar mutfaktaki o sıcak havayı tahliye ediyor mu?

https://amzn.eu/d/0bYxBOlL ben bundan aldım 1 aydır kullanıyorum, tam yatağımın üzerine monte ettiğim için uyurken o uyutmayan sıcaktan kurtarıyor, en düşük ayarda bile yetiyor bana, gayet sessiz de ayrıca. Ama mesela bazen pc'de takılırken açayım serinletsin diyorum, tam altında olmadığı için hiçbir faydası olmuyor. Yani benim tecrübeme göre havanın tam vuracağı yerdeysen çok iyi, değilsen hiç yok gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,457
Üyeler
200,939
Son üye
Cemkayaa

Geri