hekimoğlu adayı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,059
iphone 12 m ve ipad a16m var otomatik parlaklık azaltıp arttırıyor ikiside
true ton kapalı olmasına rağmen
true ton kapalı olmasına rağmen
ayarı yokmu bunun ya ilk defa ios kullanıyorum telefon zaten kücük babaanne gibi yazı yazıyomTrue Tone kapalı olsa bile iPhone 12 ve iPad A16'nın parlaklığı otomatik olarak değişebilir. Çünkü True Tone ile otomatik parlaklık farklı şeyler.
yazı boyutunu büyütebilirsinayarı yokmu bunun ya ilk defa ios kullanıyorum telefon zaten kücük babaanne gibi yazı yazıyom
en kücükte benim elim büyük önceki telefon 7 inch bu 6yazı boyutunu büyütebilirsin
ekran ve parlaklık ayarlarından yazı boyutu ve otomatik paralıklık ayarlarını yapabilirsinen kücükte benim elim büyük önceki telefon 7 inch bu 6![]()
yaptım zaten ama yinede oto parlaklık değişiyoekran ve parlaklık ayarlarından yazı boyutu ve otomatik paralıklık ayarlarını yapabilirsin
Ayarlar → Erişilebilirlik → Ekran ve Metin Boyutu → en alta in → Otomatik Parlaklıkyaptım zaten ama yinede oto parlaklık değişiyo
eywAyarlar → Erişilebilirlik → Ekran ve Metin Boyutu → en alta in → Otomatik Parlaklık
Buradaki düğmeden açıp kapatabilirsin.
Ekranın renk/parlaklığı hâlâ kendiliğinden değişiyorsa True Tone veya Night Shift de etkiliyor olabilir:
ayarı yokmu bunun ya ilk defa ios kullanıyorum telefon zaten kücük babaanne gibi yazı yazıyom
yapabildiniz umarım hocam