300 Gün Yks Başlamak İçin Çok Mu Geç?

Yozgatlııı

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,925
Arkadaşlar lisede sınavlara çalışmaktan nefret ederdim ama kaygı yokken evde kendim 6 7 saat çalışıyorum bunu kütüphaneye giderek 10 küsür saatlere çıkarma hadefim var ama ne yaparsan yap 300 gün içerisinde 60 70k sıralama gelmez diyenlerin haklılık payı nedir?

Altyapısı olmayan adam için geç. En azından temel bilgisi olan icin tam zamanı geç değil.

Arkadaşlar lisede sınavlara çalışmaktan nefret ederdim ama kaygı yokken evde kendim 6 7 saat çalışıyorum bunu kütüphaneye giderek 10 küsür saatlere çıkarma hadefim var ama ne yaparsan yap 300 gün içerisinde 60 70k sıralama gelmez diyenlerin haklılık payı nedir?
onların haklılım payı rakip elemece

Ayt matı yetiştirirsen kolay onun içinde temel matematik altyapısı lazım yanii okuduğun konuyu tek seferde anlayacan. Her soru çözümü dinlediğinde nasıl çözüldüğünü anlayacan. Bide 10 20 saat çalışmanın bir anlamı yok, bilgiyi beynine sokabildinmi sokamadınmı o önemli. Verimli çalışma ve iyi bir temel ile rahat yaparsın. Tabii yetiştirebilirsen.

Ayt matı yetiştirirsen kolay onun içinde temel matematik altyapısı lazım yanii okuduğun konuyu tek seferde anlayacan. Her soru çözümü dinlediğinde nasıl çözüldüğünü anlayacan. Bide 10 20 saat çalışmanın bir anlamı yok, bilgiyi beynine sokabildinmi sokamadınmı o önemli. Verimli çalışma ve iyi bir temel ile rahat yaparsın. Tabii yetiştirebilirsen.
Büyük düsünmeden büyük oynayan kahraman olamaz

Bu zamanda çalışmaya başlayan sınav gününe kadar istikrarlı çalışan adam her türlü iyi bir sonuç getirir.
1 ay önce 10 günde temel bıyıklımat kıitabını 13 gunde bitirdim sonra düğün diş gözlük hastanede derken onun ardına 2 3 hafta hiç bakamadım ama ipin ucunu bir tutayım parampicik edecegim

Alt yapı durumuna bağlı 300 gün yeterli olur. İhtiyacın olan temel bilgin yoksa bu baştan başlamak anlamına gelir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,729
Üyeler
201,014
Son üye
apalutcaifiuk

Geri