300 Gün Yks Başlamak İçin Çok Mu Geç?

Alt yapı durumuna bağlı 300 gün yeterli olur. İhtiyacın olan temel bilgin yoksa bu baştan başlamak anlamına gelir.
geometri altyapim var problemler yapabiliyorum ama matematik altyapim yok diger biyoloji alt yapim cok iyi fizik kimya ortalama sosyalde 18 19 net yaparim diye dusunuyorum

İyi bir hoca bulmak lazım. Böyle en zor problemi bile sana basit yollarla anlatıcak. Kendi başına test çözerek zor. Özel ders almak için maliyetin var mı?

İyi bir hoca bulmak lazım. Böyle en zor problemi bile sana basit yollarla anlatıcak. Kendi başına test çözerek zor. Özel ders almak için maliyetin var mı?
Var aslinda ama hic oyle birsey dusunmedim zaten hocalar anlatiyor internette onun yerine 345 veya doping alirim diye dusundum zaten aciga gececegim hergun kutuphane yaparim diye dusunuyorum

İnternet herkesin seçimi olmuyor. Sen o şekilde yaparım diyorsan o da bir seçenek. Mesela ben gitar dersi veriyorum öğrencilerimin çoğu internet üzerinden yapamadığını böyle birebir daha iyi olduğunu söylüyor. Bende ordan yola çıkarak özel ders demiştim.

İnternet herkesin seçimi olmuyor. Sen o şekilde yaparım diyorsan o da bir seçenek. Mesela ben gitar dersi veriyorum öğrencilerimin çoğu internet üzerinden yapamadığını böyle birebir daha iyi olduğunu söylüyor. Bende ordan yola çıkarak özel ders demiştim.
hocam 345 all star alsam internet uzerinden cok daha rahat olurum aklimida cok kurcaliyor alip almamak bilmiyorum

Fiyatı ne kadar?

Arkadaşlar lisede sınavlara çalışmaktan nefret ederdim ama kaygı yokken evde kendim 6 7 saat çalışıyorum bunu kütüphaneye giderek 10 küsür saatlere çıkarma hadefim var ama ne yaparsan yap 300 gün içerisinde 60 70k sıralama gelmez diyenlerin haklılık payı nedir?
Başlamak için tam zamanı şuan, oyalanırsan geç kalabilirsin. Ne yaparsan yap olmaz diyenler de saçmalıyordur o tamamen kişinin kapasitesine ve çalışma düzenine bağlı.

Başlamak için tam zamanı şuan, oyalanırsan geç kalabilirsin. Ne yaparsan yap olmaz diyenler de saçmalıyordur o tamamen kişinin kapasitesine ve çalışma düzenine bağlı.
valla calısacagız yapacagız bakalım

soracağına başla bence çalışmya. 300 gün verimli çalışırsan kitabı ezberlersin bile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,729
Üyeler
201,014
Son üye
apalutcaifiuk

Geri