ne yapmamı önerirsinTeknik servis dışında biri yardım edemez ona da para verdiğine değmez.
Ufak bir ihtimalle, ped ve macun değişimi sonrasında saç kurutma makinesiyle biraz chipi ısıtıp görüntü alabilirsin ama ped değişimi yapmaya değecek bir kart değil
İşlemcin ne?ne yapmamı önerirsin
En ilkel yöntem olarak fırınlama yöntemi vardı yüzde 50 50 şansın varElimde bozuk bir ekran kartı var ne yapacağımı bilmiyorum, fanlar dönüyor fakat ekran kartı görüntü vermiyor MSI RX 580 Armor Modeli
İlk olarak kartı tamamiyle parçalayın üstünde plastik aksam kalmasın fanları bloğu herşeyi çıkartın bu hale gelmesi lazımo nasil oluyor hocam yapalim kaybedicek bir sey yok
Hocam ekran kartında hiçbir plastik aksam olmayacak fırını 200 ereceye ayarla 10 dk bekle ekran kartını hava dursurmak için alimunyum folya alıp 4 tanee küçük top yap ekran ksrtının etrafına koy havada kalması için 10 dakika dolduğu zaman fırını kapat ama ekran kartınıbçıkartma bir 30-40 dakika fırının içinde kendikendide soğusun ( ama GPU ve çöplerin yukarayı ya bakması lazım)o nasil oluyor hocam yapalim kaybedicek bir sey yok
Ekran kartının termal macununu ve pedlerini de sökmeyi umutmaHocam ekran kartında hiçbir plastik aksam olmayacak fırını 200 ereceye ayarla 10 dk bekle ekran kartını hava dursurmak için alimunyum folya alıp 4 tanee küçük top yap ekran ksrtının etrafına koy havada kalması için 10 dakika dolduğu zaman fırını kapat ama ekran kartınıbçıkartma bir 30-40 dakika fırının içinde kendikendide soğusun ( ama GPU ve çöplerin yukarayı ya bakması lazım)
hocam çok teşekkür ederim şuan başka bir sorun ile karşı karşıyayım bilgisayar acilmiyor start tuşuna basiyorum acilmiyor ekran kartini isitmadan once sistemi acicaktim sorun cikti onunla ugrasiyorum şuanHocam ekran kartında hiçbir plastik aksam olmayacak fırını 200 ereceye ayarla 10 dk bekle ekran kartını hava dursurmak için alimunyum folya alıp 4 tanee küçük top yap ekran ksrtının etrafına koy havada kalması için 10 dakika dolduğu zaman fırını kapat ama ekran kartınıbçıkartma bir 30-40 dakika fırının içinde kendikendide soğusun ( ama GPU ve çöplerin yukarayı ya bakması lazım)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ekran kartının termal macununu ve pedlerini de sökmeyi umutma
Ramlerine bak belki ram oksitlenmiş olabilir veya ram slotlarında toz olabilir ram oksitlienirse bir silgi al yavaşca çok baskı yapmadan ramın pinlerini silhocam çok teşekkür ederim şuan başka bir sorun ile karşı karşıyayım bilgisayar acilmiyor start tuşuna basiyorum acilmiyor ekran kartini isitmadan once sistemi acicaktim sorun cikti onunla ugrasiyorum şuan
Baskı yaparsan ramlerine zarar verebilirsinRamlerine bak belki ram oksitlenmiş olabilir veya ram slotlarında toz olabilir ram oksitlienirse bir silgi al yavaşca çok baskı yapmadan ramın pinlerini sil
hocam çok teşekkür ederim şuan başka bir sorun ile karşı karşıyayım bilgisayar acilmiyor start tuşuna basiyorum acilmiyor ekran kartini isitmadan once sistemi acicaktim sorun cikti onunla ugrasiyorumHocam ekran kartında hiçbir plastik aksam olmayacak fırını 200 ereceye ayarla 10 dk bekle ekran kartını hava dursurmak için alimunyum folya alıp 4 tanee küçük top yap ekran ksrtının etrafına koy havada kalması için 10 dakika dolduğu zaman fırını kapat ama ekran kartınıbçıkartma bir 30-40 dakika fırının içinde kendikendide soğusun ( ama GPU ve çöplerin yukarayı ya bakması lazım)
Ekran kartının termal macununu ve pedlerini de sökmeyi umutma
yapıcam şuan ramlardan kaynaklı olduğunu sanmıyorum geri dönüş yapicamRamlerine bak belki ram oksitlenmiş olabilir veya ram slotlarında toz olabilir ram oksitlienirse bir silgi al yavaşca çok baskı yapmadan ramın pinlerini sil
Baskı yaparsan ramlerine zarar verebilirsin