🔥İndirim Asus Rog Swift Pg27aqwp-W 26.5 İnç Tandem 0.02 Ms 540 Hz OLED 51.799 TL

4K monitör bu sorunu yapıyor muydu ya? ben sadece 4K QD-OLED de baş ağrısı yaşıyordum oda QD-OLED kaynaklıydı. 4K monitörlerin hiçbirinde baş ağrısı yaşamadım.
hocam iş yerinde günde yaklaşık 7-8 saat ekran sürem vardı İPS 4k monitör kullanıyordum yaklaşık %30 parlaklıkta ve son zamanlarda çok baş ağrısı, dönmesi vs sorunlarım mevcuttu göz doktoruna gittim göz tansiyonum da normal çıkmıştı ayrıca gözlük de kullanmıyorum, 2k ya geçince belirgin şekilde azaldı yaklaşık 4-5 aydır kullanıyorum ve bu kadar fark edeceğini düşünmemiştim

Öncelikle teşekkürler. Hevesiniz kırılmasın hocam şu an satışta olan en iyi 2k monitör bu ve XG27AQWMG zaten. Sadece fiyatı haklı çıkarmak çok zor. Ama 3.nesil AOC ve qd ye göre güzel bir yükseltme olacağından emin olabilirsiniz. Aoc zaten hdr da sıkıntılı. Para kolay kazanılmadığı için hobi de bir yere kadar eğer zengin değilsen. Tavsiye verirken bunları da gözardı etmek istemiyorum. Siz yine radiant da takılıyormuşsunuz size gider bu monitör hakkını verirsiniz. Ben elmas yüce takılıyordum Max immo gördüm. İmmo gördükten sonra rank kasmayı saldım max yüceye kadar zorlayıp hep saldım. En sonunda valoyu da bıraktım. Belki ileride tekrar başlarım bilemiyorum. Üst düzey oynayan adam verebilir çünkü hobisi vardır dediğim gibi radi adam versin. Ancak yüce ve altı vermesin hatta immo bile vermesine gerek yok diye düşünüyorum. Herkesin görüşü kendine bana doğru gelen size gelmeyebilir, size doğru gelen bana doğru gelmeyebilir bu yüzden hevesiniz kırılmasın.
lutfen yardımcı olurmusunuz 2k 27 inc ve oled monitör almayı dusunuyorum 20k butcem var ne önerirsiniz aklımda bu vardıda fiyatı beni aşıyor malesef

Alanlara hayırlı olsun, aktif olarak dünyanın en iyi monitörü. Sadece yüksek hz değil aynı zamanda görüntü anlamında çok iyi, LG`de aynı özellikte satıyor ama o mat kaplama ve aralarında ciddi renk farkı var bu ekrana bakan diğer monitörleri adam yerine koymaz.

Alanlara hayırlı olsun, aktif olarak dünyanın en iyi monitörü. Sadece yüksek hz değil aynı zamanda görüntü anlamında çok iyi, LG`de aynı özellikte satıyor ama o mat kaplama ve aralarında ciddi renk farkı var bu ekrana bakan diğer monitörleri adam yerine koymaz.
teşekkürler hocam bir şey soracağım monitörün firmware güncellemesini nasıl yaptınız programdan oluyor diyende var usb takıp yapanda mantığı nasıl? ayrıca kaç aydır bu monitörü kullanıyorsunuz

teşekkürler hocam bir şey soracağım monitörün firmware güncellemesini nasıl yaptınız programdan oluyor diyende var usb takıp yapanda mantığı nasıl? ayrıca kaç aydır bu monitörü kullanıyorsunuz
SS Type B kablosu bağlı iken programından yapabilirsin. Ben kafem için almıştım ama HD 720Hz old. için pek rağbet görmedi, zaten ucuza almıştım ilana koydum gidene kadarda 1.5 ay kullandım, çok da memnun kaldım. Ardından Samsung Odyssey OLED G6 G60SF aldım. 3. Nesil QD-Oled. Tabi 4. Nesil ile 3. Nesil'i kıyaslamak adil olmaz ama aralarında da cidden devasa fark vardı. Bu monitör diğerlerinden çok başka bütçesi olan için nimet.

SS Type B kablosu bağlı iken programından yapabilirsin. Ben kafem için almıştım ama HD 720Hz old. için pek rağbet görmedi, zaten ucuza almıştım ilana koydum gidene kadarda 1.5 ay kullandım, çok da memnun kaldım. Ardından Samsung Odyssey OLED G6 G60SF aldım. 3. Nesil QD-Oled. Tabi 4. Nesil ile 3. Nesil'i kıyaslamak adil olmaz ama aralarında da cidden devasa fark vardı. Bu monitör diğerlerinden çok başka bütçesi olan için nimet.
Sevindim hocam o zaman ben yan monitörüm IPS olarak kalacak forumlarda, yayın izleyeceğim zaman, bir şeyler araştıracağım zaman ips monitörü kullanayım diyorum. OLED'i sadece filmler ve oyunlar için kullanmayı düşünüyorum. Böylece ömrünü 3-4 seneye yayabilmeyi hedefliyorum. Bakalım. :)

Sevindim hocam o zaman ben yan monitörüm IPS olarak kalacak forumlarda, yayın izleyeceğim zaman, bir şeyler araştıracağım zaman ips monitörü kullanayım diyorum. OLED'i sadece filmler ve oyunlar için kullanmayı düşünüyorum. Böylece ömrünü 3-4 seneye yayabilmeyi hedefliyorum. Bakalım. :)
öyle yaparsan 3-4ten 6 hatta 7ye çıkar

Gelince görürüm seni IPS'in yüzüne bakmayacaksın :D Çok da korkmalık bir durum yok zaten bir ton koruma konulmuş.

Geri