Oyunlarda kaç derece acabals520 240mm sıvı soğutma var test başlattğım zaman 95 dereceye çıkıyor.
Aaa oyunlardaOyunlarda kaç derece acaba
Yani bi gariplik var kesinlikle normal değil orası ayrı ama 7800x3d var bende 9800x3d den daha daha fazla ısınan bir işlemci o ısınma sorununu 9800x3d de çözdüler hatta ona rağmen 1 saat occt extreme testinde 83 dereceyi geçmedi oda sıcaklığı 33 derece iken dediğiniz gibi soğutma yetersiz olabilir macun yanlış sürülmüş olabilir montaj hatası olabilirBu işlemci için normal çünkü soğutmanız tam yükte yetersiz kalıyor.
Oyun oynuyorsan değişmene gerek yok yeterli gelir. Ful yükte kullanacaksan render vs gibi işlerde soğutucu değişmen gerekir. Oyunlarda bu durumu yaşamazsın.aaa oyunlarda henüz deneyemedim soğutucuyu değiştirmeli miyim?
Oyunlarda sıcaklıklar önemli sen %100 yükte kullanmayacaksın ki zaten yaz ayına göre 70-75 bile olsa normal derim kışın daha düşük olur yani değişmeye gerek yokaaa oyunlarda henüz deneyemedim soğutucuyu değiştirmeli miyim?
Aynı anda yazdık içimi okumuşsunOyun oynuyorsan değişmene gerek yok yeterli gelir. Ful yükte kullanacaksan render vs gibi işlerde soğutucu değişmen gerekir. Oyunlarda bu durumu yaşamazsın.
Sende hiç olumlu yorumlamıyon zaten için gararır bakalakasız bi soğutucu tercihi olmuş diye yorumladım