Yardım Servispoint Asus Mağduriyeti ve Tr'deki Garantilerin Berbatlığı

ya hocam ürün bana bu hafta geldi adamlar sağda başka pinleri yamultmuş yahu görüyorsunuz zaten pin yamuk ve denemeyeceksiniz başka pin yamultmayı nasıl becerdiniz anlamıyorum!! neyse babam biraz anlıyor onları düzelttik ama en başta yamuk dediğimiz pinlerin ucu kırıkmış. bilgisayarcıya götürdüm o da servise gönder dedi mecbur servise yolladım ben de. o 1500tl'yi illa ödeyeceğiz anlaşılan artık sıktı gelsin yapılsın da kullanayım başka şey istemiyorum
:D Bakayım kendileriyle görüşücem muhtemelen itiraz edicekler, bizden önce öyledir falan diyeceklerdir standart garanti işleri. Allaha şükür video kayıtları almıştımda, onlarıda görmek istemiyorlar genelde. Muhtemelen klavye zaten değişicek niyetiyle rahat kurcaladı, değişmeyincede öyle kapatmaya çalıştı ama kapatamadı.

:D Bakayım kendileriyle görüşücem muhtemelen itiraz edicekler, bizden önce öyledir falan diyeceklerdir standart garanti işleri. Allaha şükür video kayıtları almıştımda, onlarıda görmek istemiyorlar genelde. Muhtemelen klavye zaten değişicek niyetiyle rahat kurcaladı, değişmeyincede öyle kapatmaya çalıştı ama kapatamadı.
Durum vahim ya, ikimizin ürününe de aynı şeyi yapmışlar. Madem yapmayacaksın veya yapamayacaksın başka yeri niye bozuyorsunuz :censored:

Tr garantileri zaten berbat da Asus dünya genelinde adam kayırmıyor herkese eşit berbat garanti hizmeti sağlıyor

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Niga
Tr garantileri zaten berbat da Asus dünya genelinde adam kayırmıyor herkese eşit berbat garanti hizmeti sağlıyor
evet konunun başında baya dil döktüm, keşke kimse almasa asus. adam 5070 sistem toplicam hepsi asus olsun diye konu açmış okurken boğazım düğümlendi

anca ana firma dolandırmayı bilir bizim ülkedeki servisler eskiden msi servisi vardı kartalda laptopumu göndermiştim garanti süresi bitimine yakın ilk geldiğinde çerçevede bir çatlağı vardı onu bile yapıp göndermişlerdi ama nerde o eskiiii

Durum vahim ya, ikimizin ürününe de aynı şeyi yapmışlar. Madem yapmayacaksın veya yapamayacaksın başka yeri niye bozuyorsunuz :censored:
Dostum benim yaşadığım rezilliklerin ana sebebi asus'un kasa içindeki blok etiketi ve onu çıkarınca garanti kapsam dışı sayılması. Bakıma izin vermiyor yani. Bakıma izin verseler garantiye yollamadan kendim yapacağım işi onlara mecbur yolluyorum. Kaldıki ben daha tertemiz yolladığım bir cihazın laptop olarak tertemiz geldiğini servisten görmedim. Bi tane bir garantide sadece 1 tane teknisyen çocuk vardı. O işini hakkıyla yapmıştı. Onun dışında hepsi kötüydü. Hangi teknisyenin baktığı çok önemli.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

anca ana firma dolandırmayı bilir bizim ülkedeki servisler eskiden msi servisi vardı kartalda laptopumu göndermiştim garanti süresi bitimine yakın ilk geldiğinde çerçevede bir çatlağı vardı onu bile yapıp göndermişlerdi ama nerde o eskiiii
Şimdi servisler garantinin son ayında çok çirkefleşiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

evet konunun başında baya dil döktüm, keşke kimse almasa asus. adam 5070 sistem toplicam hepsi asus olsun diye konu açmış okurken boğazım düğümlendi
Valla dostum şu forumda en çok asus kullanan kişilerden biriyimdir. Monitör asus, kulaklık asus, laptop asus falan çok asus cihazım var. Ben daha almam. Bu kadar kötü bir garanti olamaz. Bana servis diyorki cihazın içindeki kağıdı okursanız orada içi pislenince garanti kapsam dışı yazıyor. E diyorum bakım içinde garanti yapıcak illa diyorsunuz, cevap yok. Ekstra olarak savunma yaptığı kağıtta laptop için "sarsıntı" yı garanti kapsamı dışı saymış. Sarsılmayan laptopmu var ? :D Komedi ya. İnsanlar genelde elde kendi ürünleri varken kötülemez değeri düşmesin diye. Ben kötülerim, 3 lira alta veririm gerekirse. Millet bilsin yani. Yazık günah yani millet o kadar uğraşıp yüksek paralara cihazlar alıyor, yaşanılan mağduriyetlere bak.

Asusla görüştüm bana cihazınızın klavyesi zaten kusurlu gelmiş dedi. Bende dedim kusurlu geldi diyelim eyvallahta verdiğim gibi teslim etmeniz gerekmiyormu, ek hasar var cihazda kullanabiliyordum, şuan kullanamıyorum dedim. Yapılan incelemelerde bir sorun görülmedi diyor bana. Detaylı videosunu attım bide. Bugün serviste olan hasarında benden kaynaklı olduğunu kısacası işin özüne baktığımızda klavyeyi garanti kapsamına almadıkları için, benim zarar verdiğimi ve benim dolandırıcı olduğumu ima etti hayırlısı olsun. Şunlarla THH maceram başlıyor, bitince satıp legion veya omen max alacağım. Bu kadar yaşadığım mağduriyete tek teselli para iadesi olur. Asus ROG g16, pelta, gladius, rog 27 4k, zenbook ve zephyrus hepsini satacağım :D Zaten globaldede yaptıklarını youtuber kanıtlamış, onuda ekleyeceğim THH'ye. Kısacası toplamda yapılan tüm konuşmaların, git gellerin hepsinden elde kalan tek şey vakit israfı ve sinir.

Asusla görüştüm bana cihazınızın klavyesi zaten kusurlu gelmiş dedi. Bende dedim kusurlu geldi diyelim eyvallahta verdiğim gibi teslim etmeniz gerekmiyormu, ek hasar var cihazda kullanabiliyordum, şuan kullanamıyorum dedim. Yapılan incelemelerde bir sorun görülmedi diyor bana. Detaylı videosunu attım bide. Bugün serviste olan hasarında benden kaynaklı olduğunu kısacası işin özüne baktığımızda klavyeyi garanti kapsamına almadıkları için, benim zarar verdiğimi ve benim dolandırıcı olduğumu ima etti hayırlısı olsun. Şunlarla THH maceram başlıyor, bitince satıp legion veya omen max alacağım. Bu kadar yaşadığım mağduriyete tek teselli para iadesi olur. Asus ROG g16, pelta, gladius, rog 27 4k, zenbook ve zephyrus hepsini satacağım :D Zaten globaldede yaptıklarını youtuber kanıtlamış, onuda ekleyeceğim THH'ye. Kısacası toplamda yapılan tüm konuşmaların, git gellerin hepsinden elde kalan tek şey vakit israfı ve sinir.
Meslek haline getirmişler bunu, ekmek yiyorlar diye yorumladım

Meslek haline getirmişler bunu, ekmek yiyorlar diye yorumladım
Herşeyde haklısın diyelim hadi onada eyvAllahta yani servisinde hasar verdiğin ve müşterinin servis teslimi öncesi klavye basma testi videosu var be...onu diyince şey diyor biz sadece servis girişi ve çıkışındaki yazılana bakıyoruz. İzlememiştir bile attığım videoyu. Neyse THH'ye vericemde kimi versem kararsızım.

thhye ver uğraşma hocam ya ben verdim paralarını yaptırdım ama hakkımı helal etmiyorum 1800tl için bunlarla ne vaktimi harcarım ne kafamı meşgul ederim daha.. thhden bir ceza çıksa onlara yeter

thhye ver uğraşma hocam ya ben verdim paralarını yaptırdım ama hakkımı helal etmiyorum 1800tl için bunlarla ne vaktimi harcarım ne kafamı meşgul ederim daha.. thhden bir ceza çıksa onlara yeter
Valla benimde yaptırıp ikinci elden kelepir veresim var sinir hastası ettiler ya, duvara konuşsam daha çok şey anlatırdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,852
Üyeler
201,331
Son üye
Cemo taşkın
Geri