bütçe max 4000 tl mikrofonu ve ses kalitesi iyi kablolu kablosuz kullanılabilen hafif ve terletmiycek bir kulaklık arıyorum ne önerirsiniz ilk defa kulaklık alıcam cs2 fortnite fifa hikayeli oyun fln oynuyorum
hocam sizce uzun süre götürürmü![]()
ATK Neptune N9 Kablosuz Kulaklık
Kulaklık ve Ses Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği...wraithesports.com
Götürür hocam hiç bir kronik problemi yok şuan alabiliceğiniz bu fiyat bandında en fp ürünlerden birisi.hocam sizce uzun süre götürürmü
bilemiyorum hocam çünkü atk mercury m1 kulaklığıda çok övülüyordu bir kaç ay sonra internette bazı kullanıcıların bazı sorunlar yaşadığını görmüştüm kulaklıkta pek çin malı alasım yokGötürür hocam hiç bir kronik problemi yok şuan alabiliceğiniz bu fiyat bandında en fp ürünlerden birisi.
Çevremde dahil bu kulaklığı kullanan bir sürü kişi var herhangi bir sorun yaşamadık bende aynı zamanda cloud 3 var ayar yaparak aynı ses kalitesine ulaşabiliyorsunuz.bilemiyorum hocam çünkü atk mercury m1 kulaklığıda çok övülüyordu bir kaç ay sonra internette bazı kullanıcıların bazı sorunlar yaşadığını görmüştüm kulaklıkta pek çin malı alasım yok
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...k-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,228083899.html bunu almak daha mantıklı gibi sen bilirsin yinede
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...k-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,228083899.html bunu almak daha mantıklı gibi sen bilirsin yinede
fiyatlarını tam hatırlamıyorum ama hyper cloud 3 istediğin fiyattaysa düşünmeden al derimbilemiyorum hocam çünkü atk mercury m1 kulaklığıda çok övülüyordu bir kaç ay sonra internette bazı kullanıcıların bazı sorunlar yaşadığını görmüştüm kulaklıkta pek çin malı alasım yok
ben kafede kullanıyorum hoşuma gitmiyor büyük ihtimalle kafe ortamı diye öyle ama kişisel kulaklık olarak evde kullanıldığında bence gözle görülür iyi fark vardır bu fiyat alınabilecek en iyi kulaklık bu benceÇevremde dahil bu kulaklığı kullanan bir sürü kişi var herhangi bir sorun yaşamadık bende aynı zamanda cloud 3 var ayar yaparak aynı ses kalitesine ulaşabiliyorsunuz.
olabilir hocam şans ve kullanma şekline bağlıÇevremde dahil bu kulaklığı kullanan bir sürü kişi var herhangi bir sorun yaşamadık bende aynı zamanda cloud 3 var ayar yaparak aynı ses kalitesine ulaşabiliyorsunuz.
Öneririm hocam. Bu fiyat bandında alacağınız ürün parasını çok hak etmiyor maalesef.olabilir hocam şans ve kullanma şekline bağlı