4000 TL Bütçeye Kulaklık Önerisi

ordekadam

80+
Reaksiyon skoru
0
bütçe max 4000 tl mikrofonu ve ses kalitesi iyi kablolu kablosuz kullanılabilen hafif ve terletmiycek bir kulaklık arıyorum ne önerirsiniz ilk defa kulaklık alıcam cs2 fortnite fifa hikayeli oyun fln oynuyorum

bütçe max 4000 tl mikrofonu ve ses kalitesi iyi kablolu kablosuz kullanılabilen hafif ve terletmiycek bir kulaklık arıyorum ne önerirsiniz ilk defa kulaklık alıcam cs2 fortnite fifa hikayeli oyun fln oynuyorum

hocam sizce uzun süre götürürmü

Götürür hocam hiç bir kronik problemi yok şuan alabiliceğiniz bu fiyat bandında en fp ürünlerden birisi.
bilemiyorum hocam çünkü atk mercury m1 kulaklığıda çok övülüyordu bir kaç ay sonra internette bazı kullanıcıların bazı sorunlar yaşadığını görmüştüm kulaklıkta pek çin malı alasım yok

bilemiyorum hocam çünkü atk mercury m1 kulaklığıda çok övülüyordu bir kaç ay sonra internette bazı kullanıcıların bazı sorunlar yaşadığını görmüştüm kulaklıkta pek çin malı alasım yok
Çevremde dahil bu kulaklığı kullanan bir sürü kişi var herhangi bir sorun yaşamadık bende aynı zamanda cloud 3 var ayar yaparak aynı ses kalitesine ulaşabiliyorsunuz.

fiyatlarını tam hatırlamıyorum ama hyper cloud 3 istediğin fiyattaysa düşünmeden al derim

Çevremde dahil bu kulaklığı kullanan bir sürü kişi var herhangi bir sorun yaşamadık bende aynı zamanda cloud 3 var ayar yaparak aynı ses kalitesine ulaşabiliyorsunuz.
ben kafede kullanıyorum hoşuma gitmiyor büyük ihtimalle kafe ortamı diye öyle ama kişisel kulaklık olarak evde kullanıldığında bence gözle görülür iyi fark vardır bu fiyat alınabilecek en iyi kulaklık bu bence

olabilir hocam şans ve kullanma şekline bağlı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,729
Üyeler
201,014
Son üye
apalutcaifiuk

Geri