Iem Kulaklık Önerisi ?

tamamdır hıcam uzatma almayı düşündüm ama bütçeyi biraz aşıyor tangzu waner sg2 veya moondrop chu 2 falan nasıldır

hocam bütçe aşıyor biraz iem + harici mikrofon almayı düşünüyorum 4k falan ayırıcam ikisine de
Waner 2'nin oyun performansı daha kötü Klean sv'ye göre. Waner red lion tuningine yakın yani warm ve oyunlarda daha iyi bir şey istiyorsan kiwi ears belle öneririm.

type c yok ise dönüştürücü alabilirsiniz bende öyle kullanıyorum kasanın önünde bir ses kalitesi kaybı mevcut değil, dac ise cızırtıyı düzeltiyor ve kaliteyi arttırıyor ve evet maalesef gerekli oda. bu kulaklığı ise bende kullanıyorum ondan önerdim ses kalitesi gayet net güzel ilk geçerken garipsersiniz 1 hafta falan sonra düzeliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben 600e nice hck nk1 dac aldım wraithden
hocam typec alınca dahili ses kartı olmuyor mu içinde neden ek ses kartına 600 tl vermemiz gerekiyor o yüzden tam anlayamadım mantığını type c olan bi modeli mantıken 600 tl daha ucuza almış oluyoruz neden aynı segment bi type c olan kulaklık yerine jak girişli alayım onu anlayamadım

Kullandığım modeller hakkında konuşuyorum bu arada söylediklerime güvenebilirsin
kiwi ears tatmin eder mi hocam en mantıklısı o gibi druyor çok pahalı da değil

hocam typec alınca dahili ses kartı olmuyor mu içinde neden ek ses kartına 600 tl vermemiz gerekiyor o yüzden tam anlayamadım mantığını type c olan bi modeli mantıken 600 tl daha ucuza almış oluyoruz neden aynı segment bi type c olan kulaklık yerine jak girişli alayım onu anlayamadım

İlk iemin olacağı için tatmin eder. Giriş seviyesinde rekabetçi modellerden biri

İlk iemin olacağı için tatmin eder. Giriş seviyesinde rekabetçi modellerden biri
hocam type c olanı alınca ek bi şey almam gerekmez değil mi bir de şey sorucaktım mikrofonu nasıldır profesyonel olmasına gerek yok discordda oyunda voice chatte falan iş görüsen yeterli

dahili ses kartı olan bir modelde alabilirsin tabii.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,691
Üyeler
201,005
Son üye
feyza123

Geri