7500f Macun Önerisi?

Reaksiyon skoru
19
7500F’li bir sistem aldık. OEM paket ve Rampage C180 hava soğutma kullanıyoruz. Bu hava soğutma işlemci için yeterli olur mu? Ayrıca, soğutucunun içerisinden çıkan termal macun kaliteli midir, yoksa daha iyi bir termal macun almamıza gerek var mı?

Soğutucu yeterli olur, içinden çıkan macun konusunda bir fikrim yok. Ama çok cıvık değilse deneyebilirsiniz. Hem insanlara da uzun süre kullanım sonrası ne kadar sıcaklık ilettiğini ve ne kadar süre dayandığını da söylemiş olursunuz.

Yeter ve yeter ayrıca önce bir tak mala bak baktın yetmiyor öyle alırsın önce eldekini bir görelim.7500f çoook ısınmıyor ama malum havalar sıcak belki 75 dereceleri zorlar

7500f e macun süpür israf etme ne geldiyse onu kullan geç 🤣 4 5 aydır macun yok benimkinde bulaşır sağa sola maazallah,😅

7500F’li bir sistem aldık. OEM paket ve Rampage C180 hava soğutma kullanıyoruz. Bu hava soğutma işlemci için yeterli olur mu? Ayrıca, soğutucunun içerisinden çıkan termal macun kaliteli midir, yoksa daha iyi bir termal macun almamıza gerek var mı?
valla ben mx-4 kullanıyodum R7 7800x3d ye geçtim ondada mx-4 kullanıyorum memnunum.

Geri