Gaminggen İade Politikası İyi Midir

Edmond_Dantes

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,316
Merhaba GamingGen üzerinden Scyrox v8 mouse almayı düşünüyorum. İade durumu nedir, beğenmediğim durumda iade etmek istersem problem çıkartıyorlar mı bilen var mıdır ?

Bunun cevabını bende çok merak ediyorum. Çoğu ürünü birebir deişim garantili diye satıyorlar ama şikayet varda THH kararına bile ürün vermeyip yıldırmaya çalıştıkları yazıyor. Tecrübesi olan arkadaşları bekliyoruz

Tamamen kişiye göre. Ses tonu, cümle kuruş şekliniz ve belli ettiğiniz statünüze göre her şirkette değişir.

Ben şanslıyım bu konuda. Sesim otoriter ve cümle kuruşum net. Bir de zorda hissedersem, "aynı zamanda jahrein ahmet sonuç'un video editörüyüm ve bu aksilik iş deadlinelarımı kaydırdı" Gibi çok ince ama hafif yalan dokunuşları da yaparak; risk ekiplerine kırmızı kodla iletiliyorum.

Siz başka bir yalan bulun ama. Inflensirlardan çok korkuyorlar.

1 haftada bozulan m1 v5 i 5 kere garantiye yolladıktan sonra iade almışlardı

Tamamen kişiye göre. Ses tonu, cümle kuruş şekliniz ve belli ettiğiniz statünüze göre her şirkette değişir.

Ben şanslıyım bu konuda. Sesim otoriter ve cümle kuruşum net. Bir de zorda hissedersem, "aynı zamanda jahrein ahmet sonuç'un video editörüyüm ve bu aksilik iş deadlinelarımı kaydırdı" Gibi çok ince ama hafif yalan dokunuşları da yaparak; risk ekiplerine kırmızı kodla iletiliyorum.

hiç sabıkam yok sorun olur mu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1 haftada bozulan m1 v5 i 5 kere garantiye yolladıktan sonra iade almışlardı
Yapma yav. Trendyolda betaplus diye bir firma satıyor o acaba gaming gen in firması mı oradan mı alsak

Jahreinin editoruyum yalanı ınanilmaz iyiymiş

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yapma yav. Trendyolda betaplus diye bir firma satıyor o acaba gaming gen in firması mı oradan mı alsak
Beta plus =gaming gen

Neler neler. Çok pahalı ve kritik bir ürünün iadesinde yokuşa süren teknosa'ya, ahmet bey pr ekibinizden xxx hanım ile görüşmüş olmalı, bu konuda yardımınızı istemekteyim tarzı linkedin'den bulduğum isimleri de işin içine kattığım oldu.

Napalım, muz ülkesinde maymun olmadan hakkını alamıyorsun.

Şimdi bu ekteki cevap ne demek? :ROFLMAO:Türkçesi iyi olan biri türkçeye çevirirse sevinirim.

Ekler

• 138878.webp
    138878.webp
    28 KB · Hit: 22
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,233,897
Üyeler
201,344
Son üye
gamer007_