5000 TL Bütçede Alınabilecek En İyi Ddr4 Anakart

Hangi işlemciyi ve rami kullanacaksın

İşlemci olarak Ryzen 5 5600, ramleri daha almadım 2. el bakmaya devam ediyorum.
5600 kullanacaksan a520 bile yeter. Gigabyet a520 öneririm ben. Kalan paranın bir kısmıyla soğutucu alırsın bir kısımıda ram için kullanırsın

VRM, işlemci ile ilgilidir . Anakrt ,işlemciye vrm üzerinden,watt beslemesi yapar. E.kartı gücünü ,powerden alır . E.kartının,anakart VRM si ile ,hiç bi alakası yok .

Kasan havalandırması iyi ise şu gigabyte, anakart ,bu fiat ile işini görür. VRM lerin üzerinde soğutucu yok. Ama 5000 tl bandında, B550 anakrtlara ,VRM soğutucusu koymamışlar.Soğutucu olanlar ,5000 tl üzeri .

İkinci olarak ,soğutuculu ve bütçene uygun ,yegane kart olarak Maxxsun u öneririm Uzak doğu piasasında ,peynir ekmek gibi satılan bi marka.

VRM, işlemci ile ilgilidir . Anakrt ,işlemciye vrm üzerinden,watt beslemesi yapar. E.kartı gücünü ,powerden alır . E.kartının,anakart VRM si ile ,hiç bi alakası yok .

Kasan havalandırması iyi ise şu gigabyte, anakart ,bu fiat ile işini görür. VRM lerin üzerinde soğutucu yok. Ama 5000 tl bandında, B550 anakrtlara ,VRM soğutucusu koymamışlar.Soğutucu olanlar ,5000 tl üzeri .

İkinci olarak ,soğutuculu ve bütçene uygun ,yegane kart olarak Maxxsun u öneririm Uzak doğu piasasında ,peynir ekmek gibi satılan bi marka.

Eyvallah bilmediğim bir yanlışı anlamış oldum gigabyte'i alıp kalan bütçeyi diğer bileşenlere ayırabilirim VRM'leri çok ısındıracağını sanmıyorum dizeceğim sistemin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,207
Üyeler
201,142
Son üye
Myqx

Geri