owensasake
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Selamlar 5000tl gibi bir bütçem var önerilerinizi bekliyorum.
İşlemci olarak Ryzen 5 5600, ramleri daha almadım 2. el bakmaya devam ediyorum.Hangi işlemciyi ve rami kullanacaksın
5600 kullanacaksan a520 bile yeter. Gigabyet a520 öneririm ben. Kalan paranın bir kısmıyla soğutucu alırsın bir kısımıda ram için kullanırsınİşlemci olarak Ryzen 5 5600, ramleri daha almadım 2. el bakmaya devam ediyorum.
Hocam 5060ti ile kullanmayı düşünüyorum VRM sorun çıkarmaz mı?5600 kullanacaksan a520 bile yeter. Gigabyet a520 öneririm ben. Kalan paranın bir kısmıyla soğutucu alırsın bir kısımıda ram için kullanırsın
Eyvallah bilmediğim bir yanlışı anlamış oldum gigabyte'i alıp kalan bütçeyi diğer bileşenlere ayırabilirim VRM'leri çok ısındıracağını sanmıyorum dizeceğim sistemin.VRM, işlemci ile ilgilidir . Anakrt ,işlemciye vrm üzerinden,watt beslemesi yapar. E.kartı gücünü ,powerden alır . E.kartının,anakart VRM si ile ,hiç bi alakası yok .
Kasan havalandırması iyi ise şu gigabyte, anakart ,bu fiat ile işini görür. VRM lerin üzerinde soğutucu yok. Ama 5000 tl bandında, B550 anakrtlara ,VRM soğutucusu koymamışlar.Soğutucu olanlar ,5000 tl üzeri .
İkinci olarak ,soğutuculu ve bütçene uygun ,yegane kart olarak Maxxsun u öneririm Uzak doğu piasasında ,peynir ekmek gibi satılan bi marka.
![]()
Gigabyte A520M-K-V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte A520M-K-V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte A520M-K-V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.084,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com