❌İndirim Bitti! James Donkey 27'' 210hz 1ms Gtg Fast Ips Qhd 2k Pivot 5999 TL

d0zza

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
468
1786372184875.webp

Alinir mi?
Mevcutta aoc agon ag241qx kullaniyorum su an kendim karsilastiramam eve gelene kadar kupon biter sanirim.

James Donkey mmh en sevdigim. Hic alip olu piksel cikip degisim alan varmi acaba cok merak ediyorum. Çok iddialı bir satış stratejisi çünkü. Değişim yapıyorlarsa cidden helal olsun.

Son düzenleme:
James eşşekk mmh en sevdigim. Hic alip olu piksel cikip degisim alan varmi acaba cok merak ediyorum.
q40 modeli aldım geçenlerde sağ üstte 1 ölü piksel var ama değişmedim uğraşmamak için. zaten görmem çok zor olmuştu diye.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@lappelduvide tüm mesajlara tepki koymuşsun bir nedeni var mı?

Alınır mı? Samsung odyssey g4 kullanıyorum. Şuanki monitümü yan monitör olarak yaparım yoksa büyük bir oled monitör indirimi beklemelimiyim 10k ya falan düşer mi ? 10 13 k arasına

Biraz kendinizi sıkın H27T22C indirime girince alın derim. İstediği panel olsun pivot olsun özelliği iyi olsun james eşek almam ya.. KTC babadır, milli monitörümüzdür bizim.

Alınır mı? Samsung odyssey g4 kullanıyorum. Şuanki monitümü yan monitör olarak yaparım yoksa büyük bir oled monitör indirimi beklemelimiyim 10k ya falan düşer mi ? 10 13 k arasına
o paralara oledi rüyanda bile göremezsin sen 2k ips kovala.

Beklentin ne? Ona göre alım yapmalısın, eğer oled istiyorsan bütçen varsa oled bekle. Bu da gayet işi görür bir monitör.

yani 10 13k ya nçıkartırım d adüşmez dimi maksimum ne kadar düşer

yani söylee söylim 200 hz üstü olmasını istiyom 2k istiyom aam seney sistemi 5070 ti falan çekerim 4k da olabilir. 4k düşünürsem gamepower kaze dual bunu düşünüyorum ama bunda 2k da oynayabiliyomuyorum?

Çünkü fps oyunlarında 4k 2k 1k falan oynadım 2k en güzeli geldi bana

valla kafayı yiyecem suan kullandıgım aoc 24g2su*bk 165hz 20k ya yolu var bütçenin tcl 27p3 alabirim ama bu fiyata beklesem oled de alma şansım var yardım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,307
Üyeler
201,170
Son üye
Punisher|

Geri