🔥İndirim Ufesa Filtre Kahve Makinesi Cg7114 1031 TL

d0zza

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
554
Bizzat aldım, filtre kahve gurmesi olarak manuel demleme çok yoruyor. Rakam çok iyi ihtiyacı olan yapıştırsın.

1786369584776.webp

Filtre plastik sanırım. Demliğin camıyla metal tabanını birbirine nasıl tutturuyolar? Her şekilde yapıştırıcı var, yapıştırdıkları şey silikon mu plastik mi teyit edemiyosun. Ben pet şişe su içiyorum kaçış yok ama kaynar suyun degmemesi lazım

Filtre plastik sanırım. Demliğin camıyla metal tabanını birbirine nasıl tutturuyolar? Her şekilde yapıştırıcı var, yapıştırdıkları şey silikon mu plastik mi teyit edemiyosun. Ben pet şişe su içiyorum kaçış yok ama kaynar suyun degmemesi lazım
Filtre malzemesinin tam olarak ne olduğunu ben de bulamadım. Ama cihazın kendi kullanım kılavuzunda filtre ve filtre haznesi zaten sıcak kullanım için tasarlanmış, karaf da ısıya dayanıklı cam. Gelsin bir inceleyeyim. Malzeme kalitesi içime sinmezse Amazon’dan iade ederim zaten.

• Beğen
Reaksiyonlar: Niga
french press var almaya gerek var mı
İlk french press ile başlamıştım. Sonra v60 demleme yaptım. Sonra yarı otomatik kullandım belki cihaz sıkıntılı diye çözemedim kötü geldi. Kapsül denedim o da hoşuma pek gitmedi. En son evdekiler için de zaman ayarlı philips filtre aldım. Epeydir kullanıyoruz. Geceden kahvesini suyunu alarmını ayarlıyorsun. Sabah otomatik yapıyor ister iç ki genelde sabah önermiyorlar istersen termosa koy istediğin yerde içebilirsin.

Bir de mokapot almıştım bialetti çelik. Soğuk kahve güzel oluyor.

Ama french press sana yetiyor ve bütçeni zorlamak istemiyorsan aynen devam tabi ki. Ama para varsa ve farklı yapılışlardaki lezzeti keşfetmek istiyorsan insan ister istemez o yola giriyor :)

İlk french press ile başlamıştım. Sonra v60 demleme yaptım. Sonra yarı otomatik kullandım belki cihaz sıkıntılı diye çözemedim kötü geldi. Kapsül denedim o da hoşuma pek gitmedi. En son evdekiler için de zaman ayarlı philips filtre aldım. Epeydir kullanıyoruz. Geceden kahvesini suyunu alarmını ayarlıyorsun. Sabah otomatik yapıyor ister iç ki genelde sabah önermiyorlar istersen termosa koy istediğin yerde içebilirsin.

Bir de mokapot almıştım bialetti çelik. Soğuk kahve güzel oluyor.

Ama french press sana yetiyor ve bütçeni zorlamak istemiyorsan aynen devam tabi ki. Ama para varsa ve farklı yapılışlardaki lezzeti keşfetmek istiyorsan insan ister istemez o yola giriyor :)
Tek seferde fazla kahve yapılmayacaksa, porselen dripper yeterli olur.

Tek seferde fazla kahve yapılmayacaksa, porselen dripper yeterli olur.
Uzun süre öyle kullandım. Ama hem evdekiler için hem daha pratik olması için filtre kahve makineleri gayet güzel. Dripperda suyu ısıt, sonra biraz soğumasını bekle, üstten azar azar dök vs uğraşılıyor. Bir de zaman ayarlı olması çok kullanışlı yapıyor. Ama imkanı olmayan için tabi direk dripper. Hatta çok gurme veya farkı anlayabilecekler için dripper tabi daha iyi olur. Belli saniye aralıklarında dairesel hareketlerle dökülmezse tadı değişiyor olabilir ben fark edemedim :)

Uzun süre öyle kullandım. Ama hem evdekiler için hem daha pratik olması için filtre kahve makineleri gayet güzel. Dripperda suyu ısıt, sonra biraz soğumasını bekle, üstten azar azar dök vs uğraşılıyor. Bir de zaman ayarlı olması çok kullanışlı yapıyor. Ama imkanı olmayan için tabi direk dripper. Hatta çok gurme veya farkı anlayabilecekler için dripper tabi daha iyi olur. Belli saniye aralıklarında dairesel hareketlerle dökülmezse tadı değişiyor olabilir ben fark edemedim :)
bu makine için önereceğin kahve var mı

Ben kullanıyorum bayagidir demliginden bardağa dökerken aşağıdan dökülüyor yavaş dokmeniz lazim

bu makine için önereceğin kahve var mı
Benim alıştığım kahve pahalı biraz. Güzel indirim yakalarsam alıyorum. Hatta 1 kilo almak yerine indirim olunca 250 gramlık 4 tane alıyorum. Daha uygun kahveler mutlaka vardır ama pek deneme fırsatım olmadı. Kullanıp memnun olan varsa yazarsa deneyebiliriz.

Titan kullanıyorum ben. Zamanında aliden aldığım kingrinder P2 öğütücüm ile öğütüyorum.

Sitelerini attım ama hepsiburada trendyol gibi yerlerde de satıyorlar.

Bizzat aldım, filtre kahve gurmesi olarak manuel demleme çok yoruyor. Rakam çok iyi ihtiyacı olan yapıştırsın.

Alıntıyı görüntüle
Granül kahveden hiç hazetmem, filtre kahve makinaları da pahalı diye (almışken güzel bişe alanlardanım) ben de filtre kahve kağıdı aldım öyle çaydanlıkla manuel demliyorum. bu ürün buna değer mi sizce. teslim aldığınızda deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Geri