En Yuksek Faiz Veren Banka Hangisi?

Calypsoo

80+
Reaksiyon skoru
141
Arkadaslar internetten tek tek bakiyorum da kafam karisti. Bazisi %46 diyor mesela ama girip sitesinden hesapliyorum. %41 verenle ayni veriyor. Ya da daha az. Arastirdim. Gunluk faizde faiz isletmeyen tutari yuksekmis o yuzdenmis.

Bana net olarak en yuksek faiz veren hangisi onerebilir misiniz? 300 bin falan koycam.

32 gunluk faizli istiyorum bu arada, gunluk yatirmiycam.

Arkadaslar internetten tek tek bakiyorum da kafam karisti. Bazisi %46 diyor mesela ama girip sitesinden hesapliyorum. %41 verenle ayni veriyor. Ya da daha az. Arastirdim. Gunluk faizde faiz isletmeyen tutari yuksekmis o yuzdenmis.

Bana net olarak en yuksek faiz veren hangisi onerebilir misiniz? 300 bin falan koycam.
tek önerim hocam faiz haramdır bulaşmamamınızı öneririm

fazla veren bankalar hoşgeldin faizi olarak fazla veriyor genelde ilk ay yüksek oran sonra standart orandan

Ulkedeki herkes helal para kazaniyor da ben mi kendi birikimimle haram kazanacagim hocam?

Harami benim boynuma olsun bos verin.
Konuşucak çok şey var ama yeri burası değil :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Banka ziyareti veyahut müşteri temsilcisi ile öğrenemez misin ?

fazla veren bankalar hoşgeldin faizi olarak fazla veriyor genelde ilk ay yüksek oran sonra standart orandan
evet hocam fark ettim onu. Odeabank iyi duruyor ama bilmiyorum.

Banka ziyareti veyahut müşteri temsilcisi ile öğrenemez misin ?
Hepsini tek tek aramak istemedim acikcasi. Buraya bi sorayim dedim ama yapabilirim hocam

Genelde yüksek veren bankalar deniz odea akbank bu üçü yüksek veriyor bilgine hocam

ziraatkatılım çok veriyordu en son
Ona baktim da %47 yazmasina ragmen vadesizde cok para biraktigi icin gercegi yansitmiyor o oran. O yuzden vazgectim. Mesela atiyorum odeabankta 250 bine kadar 20 bin vadesiz birakirken ziraat katilimda 40 bin vadesiz birakiyor. O yuzden az para veriyor. Gunluk faizde gecerli tabii bu. Biraz aldatmaca bence

Genelde yüksek veren bankalar deniz odea akbank bu üçü yüksek veriyor bilgine hocam
Tesekkurler bakayim.

Ona baktim da %47 yazmasina ragmen vadesizde cok para biraktigi icin gercegi yansitmiyor o oran. O yuzden vazgectim. Mesela atiyorum odeabankta 250 bine kadar 20 bin vadesiz birakirken ziraat katilimda 40 bin vadesiz birakiyor. O yuzden az para veriyor. Gunluk faizde gecerli tabii bu. Biraz aldatmaca bence

Tesekkurler bakayim.
on dijitale bakın

ING yeni müşterilere 45 veriyor diye hatırlıyorum bir bakar mısın hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,220
Üyeler
201,146
Son üye
pcarşivim

Geri