KaptanMC
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,038
Yani eğer etrafınızda bir kaynakçı falan varsa kafanızda masa için yeni bir ayak tasarımı çizip kaç parça olacak ölçüleri ne olacak belirledikten sonra o kaynakçıya falan kaça yapabilirsiniz diye sora bilirsin eğer makul bir fiyat teklif ederse birazda pazarlıkla daha kalın ve sağlam profilli ayaklar yapıp masaya monte edebilirsiniz yani çok pahalı olacağını sanmıyorum eğer size kazık atmaya çalışmazsa vs…Detaylı açıklamalarınıza minnettarımteşekkür ediyorum galiba bu kasa benim masama uygun değil çünkü alanım da daralıyor... Bende bunun yerine standart model kasayı alacağım alta koyacağım böylece sorun yaşamam diye düşünüyorum aldığımdan beri sallanma sorununu çözemedim bir türlü tavsiyeniz varmı
(Bu arada kaynakçı dedim ama bizim burada kaynakçı demir vs. Dövüyor o yüzden öyle dedim yoksa sizin orda bunu yapabilecek mobilyacı veya ne varsa artık onlardan fiyat alabilirsiniz)
4 ayak bide ve sağ ile sokdaki ayakkarı daha sağlam ve sabit tutmak için çapraz olarak sağ ve sol ayağa monte edilmiş kısa çapraz bağ yukarıdaki arkadaşın dediği gibi ama tahta değil metal yani demirden işte vs….
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam attığı ksa akvaryum kasa yani üsten alta kısa mini arx galiba ama sağdan sola yani genişliği fazla o yüzden e dedim kalın duruyor ksayı koycak yerse ince duruyor o bölüm konuda pc kasasının modelininde linkini koymuş bakın istersneizbenzer küçük bir alan bende de var mecbur burayı kullanıyorum kasa 22cm alan 28cm kasam da corsair 3000d
yani ölçüleri düzgün alırsa sığar
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ayaklarımı uzattigim yere koyabilirim sadece problem oluşturur mu ? Sizce
Yani odaya ve kullanacağınız parçalara bağlı yani yere kıymanın eksisi muhtmelen biraz daha fazla ısınır özelliklede bu sıcaklarda 6-8 derece farke der yani iyi nir sıcı soğutma varsa sorun olmaz ve belki kötü durur veya ayağınız çarpar
Yani ğekte soru. Olmaz sadece ısı ve görüntü olarak biraz sıkıntı ama öyle önemli bir sıkıntıda değil
Son düzenleme: