Vatanpc En Ucuz Asrock Challenger Rx9070xt 36.319tl

iyi yaptın ho king. güzel kart güzel performans. bende benzer şekilde 4060ti dan geçtim geçen sene çok memnunum
hocam sen kaçtan almıştın biraz ağlıyım.
benim 4070'i veriyim istersen :D
10 bine kargola bana
1786396789953.webp

valla kötü demişler genel olarak, gelince bakıcam duruma göre nebi akgün'ün bi vidosunu izledim çok güzel anlatmış faydası var karta genel olarak
Ben depodan prime olanını aldım. Bugün 10 dklık furmarka soktum. Hiç bir undervolt vs yapmadım. Challengerda benzer olur healde. Telefon uygulaması 39 db gösterdi bu fan düzeyinde.

Ekler

• prime.webp
    prime.webp
    270.2 KB · Hit: 42
challanger hala aynı fiyat. alsam mı diye düşünüyorum.
Sistemin yeterliyse bütçende varsa al geç bence pişman olmazsın . En kötü ihtimalle bir e ticaret firması kampanya yapar biraz daha aşağı olur fiyatı ona da yapacak bir şey yok ama genel olarak fiyatlar yukarı yönlü devam ediyor .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben depodan prime olanını aldım. Bugün 10 dklık furmarka soktum. Hiç bir undervolt vs yapmadım. Challengerda benzer olur healde. Telefon uygulaması 39 db gösterdi bu fan düzeyinde.
Isı değerleri güzel ama fan RPM yüksekmiş biraz rahatsız edecek kadar ses yapıyor mu peki

Amazon depodan gpu ram falan alırken cok dikkat etmek lazım. Geçen bir ram aldım. Adam ramın içini söküp başka ram takmış. Soğutucu aynı. Rezil bir durum cidden. Depo ürünleri aşırı riskli. Amazon bunları test edip yollamıyor heralde direkt satışa koyuyor.

Amazon depodan gpu ram falan alırken cok dikkat etmek lazım. Geçen bir ram aldım. Adam ramın içini söküp başka ram takmış. Soğutucu aynı. Rezil bir durum cidden. Depo ürünleri aşırı riskli. Amazon bunları test edip yollamıyor heralde direkt satışa koyuyor.
bazen test ediyor da amazon algoritması çok acayip

Sistemin yeterliyse bütçende varsa al geç bence pişman olmazsın . En kötü ihtimalle bir e ticaret firması kampanya yapar biraz daha aşağı olur fiyatı ona da yapacak bir şey yok ama genel olarak fiyatlar yukarı yönlü devam ediyor .

Isı değerleri güzel ama fan RPM yüksekmiş biraz rahatsız edecek kadar ses yapıyor mu peki
Gündüz yaptığım için ortam gece sessizliği değildi. Fanın çalıştığı duyuluyordu ama yüksek bir ses yoktu. Konuşma sesini uygulama 55-60 gösterirken konuşma yokken tel kasanın üzerindeyken 39-40 db gösterdi. Bende hala iade süresindeyim yeni aldım. Ne yapacağım konusunda emin değilim. İade veya kalması yönünde.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Niga
zırlıyom şuan

ben de şuan kreedi kartı limitini yükseltiyom. ya bunu taksitli alcam ya da 15-20 arasına ikinci el bişi alacağım. beyin sisi oldu düşünmekten. napsam bilemedim ya.
limit yükseldi de ziraate 3 taksit uygun görmüşler yövmeci adama 12 taksit bile az. ohh paraf 6 taksit zenginin ekmeğine yağ sürün

Gündüz yaptığım için ortam gece sessizliği değildi. Fanın çalıştığı duyuluyordu ama yüksek bir ses yoktu. Konuşma sesini uygulama 55-60 gösterirken konuşma yokken tel kasanın üzerindeyken 39-40 db gösterdi. Bende hala iade süresindeyim yeni aldım. Ne yapacağım konusunda emin değilim. İade veya kalması yönünde.
Neden iade etmeyi düşünüyorsunuz fanlardan dolayı mı öyle ise bence gerek yok

zırlıyom şuan

limit yükseldi de ziraate 3 taksit uygun görmüşler yövmeci adama 12 taksit bile az. ohh paraf 6 taksit zenginin ekmeğine yağ sürün
Evet önceden 6 taksitti yanlış hatırlamıyorsam genel olarak bu ara kötü olmuş taksit işi vatanda millet sanki 10 farklı bankadan kart kullanıyor

Benimkinde durum mükemmele yakın yazmasına rağmen kutu çok hırpalanmış.

Hayır garanti durumu karışık :ROFLMAO: Asusa göre 30 ay var amazon 1 yıl diyor. Chatgpt kartı tut en kötü thh ye verirsin paranı alırsın diyor :LOL: Benim de aklımı kurcalayan iade edip challenger mi alsam.

Evet önceden 6 taksitti yanlış hatırlamıyorsam genel olarak bu ara kötü olmuş taksit işi vatanda millet sanki 10 farklı bankadan kart kullanıyor
napcam yıkıldım şuan

vatannnnn
1786398529293.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,261
Üyeler
201,455
Son üye