❌İndirim Bitti! 569 TL Asus Rog Harpe Iı Extreme Edition 20. Yıl 8k Hz Kablosuz Gaming Mouse

Yok hocam 0.5-2 mikron mu ne altın var elektronik ürünlerde genelde oda milimetrenin binde biri falan yapıyor yani 0.02-0.05gram altın yapıyor yani 100-200tl falan
DOğru hafif olsun diye az vardır ama 1 gr da vardır

Aldim ama iptal ettiler. Madem iptal olacak niye satiyorsun kardesim ya? Artik bunlarin reklam icin olsugunu dusunmeye basladim. Gaming gecesinde 1 liraya satiyorlar kimse alamiyor falan.

firmanın yerinde olsan marketing bütçesinden düşer gönderirim bir tane yayıncı yerine forumdaşlar mutlu olsun tahminimce yayıncılara çok daha fazla para veriyorlar ya da ilk 50 alana göndersinler vs vs
#incehesap
Zaten en nefret ettiğim şey o kullanıcılara etkinlik yapmak yerine Yayıncıları besliyorlar

Özelliklede İtopya denen firma her yıl onlarca yayıncıya/ünlüye 100K üstü ,üst seviye sistem topluyor bedavaya ve onlarca yayıncıya sponsor oluyor sonra parasınıda milleti kazıklayarak çıkarıyorlar

Bence şu firmaların pazarlama elamanlarını değiştirmeliler

İptal yedi dimi herkesss kiymetlinizzz

fiyatın bariz hatalı olduğu belli 10k olan ürün 8 falan olmamış yani direkt 500e düşmüş yapacak bir şey yok maalesef

/s ….

Ekler

• 9CF284DD-B307-471C-931F-B3763E421DAA.webp
    9CF284DD-B307-471C-931F-B3763E421DAA.webp
    67.3 KB · Hit: 145
iptal yediğinde söyleyin benim pc dondu düzeltmeyee çalışmaktan donanım arşivine bakamadım iptal yemezse h.o. da baya üzülürüm

Geri