🔥İndirim Corsair Mp600 Core XT 2tb Pcıe Gen4 X4 Nvme M.2 SSD 11.819,20tl

d0zza

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
538
Ben sata kullanıyorum samsung evo 860 il görüyor
1786451864976.webp

ben de anakartımda 2. m2 slotu yokken bunu almıştım şimdi gözüm gibi bakıyorum :)

eskiden millet ssd indirimi görünce dram var mı diye sorardı, fiyatlar o kadar kötü ki indirimde olsa m2 sata alacak hale geldi insanlar
Bu fiyatlara imkansız bende 16-18k arası bekliyorum gen 4 dram vb farketmeksizin havada kapıcam.
Dramli almaya çalışın forumda bir çok kişi sırf ssd kontrolcüsü dandik diye desteklenen indirme hızlarını stabil bit sekilde alamıyor özellikle sürekli oyun silip indiren biri iseniz çok önemli sonra 500mbs internette 20gb lik oyunu yarım saatte indririsiniz benim gibi

Dramli almaya çalışın forumda bir çok kişi sırf ssd kontrolcüsü dandik diye desteklenen indirme hızlarını stabil bit sekilde alamıyor özellikle sürekli oyun silip indiren biri iseniz çok önemli sonra 500mbs internette 20gb lik oyunu yarım saatte indririsiniz benim gibi
öyle yaptım ya zamlar gelmeden 2tb dramli çakıp geçmiştim

öyle yaptım ya zamlar gelmeden 2tb dramli çakıp geçmiştim
İyi yapmişsın bende 2. Elden sıfır ayarında samsung 970 evo plus 1tb aldım 4750tl ye sistem rahatladı

ben hdd kullanıyom bi windowsun açılışından memnun değilim oyunların açılışında falan yavaş değil sizce 512 gb m2 ssd mi sata mı almalıyım o aradaki farkı hisseder miyim? sata ve m2 ssd nin arasındaki farkı

ben hdd kullanıyom bi windowsun açılışından memnun değilim oyunların açılışında falan yavaş değil sizce 512 gb m2 ssd mi sata mı almalıyım o aradaki farkı hisseder miyim? sata ve m2 ssd nin arasındaki farkı
İkisi de dramli olduğu senaryoda Sata ile m2 arasındaki farkı gündelik kullanımda hissetmezsin. Kopyalama dosya taşıma vs yaparken hissedersin.

Hdd den ssd ye geçiş çağ atlatır.

Geri