Vatanpc En Ucuz Asrock Challenger Rx9070xt 36.319tl

Kardeşi
bana bunun indirim gelirse aylık 12 bin taksidi var. şuan 15'e 6900xt alıp işi bitirsem mi diye düşünüyorum ama elimde kalır diye korkuyorum.
Öderim dersen bence hiç 6900xt filan bulaşma hele ki mining çıkması olma ihtimali çok yüksek kimse kesin konuşamıyor ama bu bellek krizi sürecek görünüyor o nedenle daha da zam gelecek gibi son tercih senin tabi .

Hangisi dersiniz?

Ekler

• 1786476166776.webp
    1786476166776.webp
    98.9 KB · Hit: 90
Pulseyle ne işin var hocam aynı kartlar işte :D 40a çıkıyorsan steel legend al ki steel legend daha ucuz
Beyaz kart istemiyorum hocam ondan bakmadım ona, Challerger aldım fiyat olarak düşünüp

Beyaz kart istemiyorum hocam ondan bakmadım ona, Challerger aldım fiyat olarak düşünüp
Amazonda 40k ya gigabyte gaming ve asus prime modelleri mevcut. Görünüş olarak daha iyiler. Performans ve sıcaklık konusunda çok farkları yok ama pulse ile ayni değiller. Pulse diğer modellere nazaran biraz daha düşük. Challenger modeli de aynı şekilde. Her ne kadar küçük bir fark olsa da. Yani en ucuzu hangisiyse onu alın. Hiç biri üzmez.

Belki benim sansimadir bilemem bu soylediklerim o yuzden BENCE diyerek devam edeyim amd kartlarda sapphire tercih sebebi olmali. tabii ki cok fark yoksa. Yaklasik 3 aydir pulse 9070xt kullaniyorum kart calisiyor mu calismiyor mu belli degil. Sicakliklar neredeyse 70i gormuyor ki ultra ayarlarda aciyorum cogu oyunu. Coil sikintisi yok sukur. Simdiye kadar ne bir hata aldim ne bir crash yedim. Tabi diger kartlari kullanmadigim icin bilmislik yapmayayim ama benim deneyimim budur.

Belki benim sansimadir bilemem bu soylediklerim o yuzden BENCE diyerek devam edeyim amd kartlarda sapphire tercih sebebi olmali. tabii ki cok fark yoksa. Yaklasik 3 aydir pulse 9070xt kullaniyorum kart calisiyor mu calismiyor mu belli degil. Sicakliklar neredeyse 70i gormuyor ki ultra ayarlarda aciyorum cogu oyunu. Coil sikintisi yok sukur. Simdiye kadar ne bir hata aldim ne bir crash yedim. Tabi diger kartlari kullanmadigim icin bilmislik yapmayayim ama benim deneyimim budur.
Hayırlı olsun güle güle kullan hocam, alçak gönüllüğün için teşekkür ederim, inşallah sorun yaşamazsınız bundan sonra da, kullanıcı yorumları herkes için faydalı diye düşünüyorum.

Test doğruysa challenger 60a zor çıkıyor

Pulse en sesli modellerden biri çoğu teste göre ama kimse oturup full yükte o kadar kullanmadığı için normaldir

Valla uzun saatler yukte kullaniyorum. Belki bende sikinti vardir diye gemini ye sordum sunu yazdi.
Tavsiye:

En sessiz çalışan RX 9070 XT modellerinden birini arıyorsanız; Sapphire Nitro+, Sapphire Pulse veya PowerColor Red Devil serilerine yönelmeniz önerilir.

Geri