❌İndirim Bitti! Machenike K500-M61 Manyetik Hotswap Rgb Klavye 1029 TL (Trendyol Plus Özel)

Alpha45

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,684
Trendyol Plusa Özel 750 TL üzeri 100 TL kupon var onunla birlikte ürünün fiyatı başlıktaki fiyata geliyor. Ürün piyasadaki en ucuz manyetik klavye ve 8k hertz, hot-swap , Rapid Trigger gibi özellikleri var aliminyum üst plaka sahip bu fiyatta gayet iyi özellikler olduğunu düşünüyorum ihtiyacı olan değerlendirebilir.

Teknik özellikleri bu sayfada yazıyor :

Trendyol Plusa Özel 750 TL üzeri 100 TL kupon var onunla birlikte ürünün fiyatı başlıktaki fiyata geliyor. Ürün piyasadaki en ucuz manyetik klavye ve 8k hertz, hot-swap , Rapid Trigger gibi özellikleri var aliminyum üst plaka sahip bu fiyatta gayet iyi özellikler olduğunu düşünüyorum ihtiyacı olan değerlendirebilir.

Teknik özellikleri bu sayfada yazıyor :
normal fiyatı ne bu meretin

Ben 1100 lira iken almıştım ama alışamıyorum 60lık klavyeye

Ben 1100 lira iken almıştım ama alışamıyorum 60lık klavyeye
Bende daha önce kullanmıştım bana da baya zor geldi 60'lık klavye kullanmak işte yoksa alıp geçeceğimde bu klavyeyi

%60 klavye bana saçma geliyor o kadar para veriyorsun klavyenin yarısı yok

Hocam ben 60 da kullandim suan 75 kullanıyorum numpad benim için önemli değil yıllardır şifreleri vs hep üstten kullanıyorum, mini pc olan için yanında taşımaya güzel alternatif oluyor, notebook kullanan içinde rahat %60 kötü yanı f1 tuşları fn ile aktif oluyor, birde üreticilerin saçma fiyat politikası var kitle az diye daha pahalı oluyor tkl ürünler vs

aynen öyle paçanın devamı nerde bvfsdfhbvashfahjs
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ülkede tam boy manyetik klavye yok olanda 8k dan başlıyor silkeliyorlar altı üstü valo oynayacaz ekran kartı fiyatı neredeyse

bugun asus mouse alan varsa kuponla light75 alsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,352
Üyeler
201,184
Son üye
Zuzu2481

Geri