O kadar güzel mi alınır galibaEn beğendiğim kasa
Kasa kendi zevkine göre olan bir şey hocamO kadar güzel mi alınır galiba
Bana da çok hoş göründü zaten istediğim bir görünüş var bazı kasalar görünüş güzel ama sıkıntılı gelebiliyor o yüzden sordumKasa kendi zevkine göre olan bir şey hocam
Senin dediğin ürün şimdi 5500 TL den fazla olmuşcakmasini aldim rampage reaper 850 watt beyaz 4850 TL'ye
4900 du 5900 oldu 4845 e indi aldım bu fiyat değişimleri on gun icinde olduBana da çok hoş göründü zaten istediğim bir görünüş var bazı kasalar görünüş güzel ama sıkıntılı gelebiliyor o yüzden sordum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Senin dediğin ürün şimdi 5500 TL den fazla olmuş
Şimdide 4999 olmuş hissediyorum bu cuma indirime girecek bu4900 du 5900 oldu 4845 e indi aldım bu fiyat değişimleri on gun icinde oldu
Şimdide 4999 olmuş hissediyorum bu cuma indirime girecek bu
Biraz daha zorlasalar aynı anda değişim yapacaklar5038 olmus![]()
Rampage REAPER 850W 80 Plus Bronze ATX 3.1 PCIe 5.1 Beyaz 4*12cm ARGB Fan ATX Gaming Oyuncu Kasası - Fiyatı, Yorumları
REAPER 850W 80 Plus Bronze ATX 3.1 PCIe 5.1 Beyaz 4*12cm ARGB Fan ATX Gaming Oyuncu Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡ty.gl
Valla bende var aga aşığım hastayım delisiyim müptelasıyım kasanın hava akışı da bence çok çok iyi bir kasa arkadaşa a32 asus kasa aldık fanların basıncı yerlerde hava üflemiyor nerdeyse corsair 4000D kasamda var onla karşılaştırma nasıl olur dersem kaliteleri aynı ikiside canavar gibiler malzeme kalitesi fan kalitesi vs vs yani kısaca öneririm işte ben 3500e aldım indirimdeydi bence o paraya rakipsizdiLian Li VECTOR V100R Siyah E-ATX Kasa alınır mı beğenen varmı yada ben bunu şu kadar indirimdeyken aldım diyen varmı
Alınır hem yurt dışı hem içi alıp memnun olmayan yok bi ara sinerjide 3 küsürde geziyorduLian Li VECTOR V100R Siyah E-ATX Kasa alınır mı beğenen varmı yada ben bunu şu kadar indirimdeyken aldım diyen varmı