5800'e Viper V3 Pro Alınır mı?

kyzler

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
283
Bütçe
6000
Deathadder v3 pro aldım masadan düştü bozuldu iade ettim.

Düz kablolu DV3 aldım kablo aşırı rahatsız etti iade ettim.

5800'e Viper v3 pro mu almalıyım yoksa razerdan farklı bir markaya mı yönelmeliyim?

Palm grip tutuyorum genelde fps oyunları oynuyorum valo-cs.

Bence Razer'dan farklı bir markaya yönelin.

Ninjutso ten olabilir

Ninjutso modeller fiyatını hak etmiyor.

VV3 Pro shapei istiyorsanız buna bakın.

Masadan düşürüp bozman senin hatan değil mi, nasıl iade aldılar? Amazon muydu?

5800'e Viper v3 pro mu almalıyım yoksa razerdan farklı bir markaya mı yönelmeliyim?

bende yeni aldım Detader v3 pro daha düşürmedim ama memnunum belki 1 tık daha ufak olabilirdi
ama hafifliği ergonomikliği yine yerinde faredir
4gündür kullnıyorum %48deymiş şarjı

Çok daha iyi bir model hocam. Malzeme kalitesi, performansı ve kutu içeriği olsun, alabileceğiniz en iyi mouselardan biri. Ten Air modeli normal modele göre çok daha iyi. Ben uzun bir süre main mouse olarak kullandım ve çok memnun kaldım. Bundan önce kullandığım tüm Razer modellerinde ise scroll problemi yaşadım maalesef.

bende yeni aldım Detader v3 pro daha düşürmedim ama memnunum belki 1 tık daha ufak olabilirdi
ama hafifliği ergonomikliği yine yerinde faredir
4gündür kullnıyorum %48deymiş şarjı
Ben v3 proyu yaklaşık 9 ay kullandım 8k hz dongle olmadığı için 1000 hz kullanmak zorunda kaldım masadan düşüp bozulunca amazon sağolsun iade etti. Gelen paranon yarısıyla dv3 aldım kablolu 8k hz diye bu sefer de bağlantı kopmaları donma takılmalar yaşadım iade talebi oluşturdum.

Çok daha iyi bir model hocam. Malzeme kalitesi, performansı ve kutu içeriği olsun, alabileceğiniz en iyi mouselardan biri. Ten Air modeli normal modele göre çok daha iyi. Ben uzun bir süre main mouse olarak kullandım ve çok memnun kaldım. Bundan önce kullandığım tüm Razer modellerinde ise scroll problemi yaşadım maalesef.
Ten'in bataryası daha iyi gibi geldi tek kafama takılan şey amazondan viper v3 pro alırsam sorun yaşarsam kafam rahat olucak lakin Ninjutso daha kaliteli gibi duruyor.

Masadan düşürüp bozman senin hatan değil mi, nasıl iade aldılar? Amazon muydu?
Ben amazona teknik servis için yazdım onlarda uğraşmayın iade edelim dediler wraith olsa tamir parası alırdı

3 kere razer mouse aldım hepsini uzun süre kullandım son aldığım v3 pro hariç. Hiçbirinde scroll sorunu yaşamadım (oyunlarda scroll ile zıplamama rağmen)

Ben v3 proyu yaklaşık 9 ay kullandım 8k hz dongle olmadığı için 1000 hz kullanmak zorunda kaldım masadan düşüp bozulunca amazon sağolsun iade etti. Gelen paranon yarısıyla dv3 aldım kablolu 8k hz diye bu sefer de bağlantı kopmaları donma takılmalar yaşadım iade talebi oluşturdum.

Ten'in bataryası daha iyi gibi geldi tek kafama takılan şey amazondan viper v3 pro alırsam sorun yaşarsam kafam rahat olucak lakin Ninjutso daha kaliteli gibi duruyor.
Ten'in bataryası daha iyi evet ama ten air modelinin performansı çok daha iyi hocam almışken ten air öneririm. 10 dakikada %80 şarj oluyor zaten.

Razer yerine ninjutso öneririm.

Ten'in bataryası daha iyi evet ama ten air modelinin performansı çok daha iyi hocam almışken ten air öneririm. 10 dakikada %80 şarj oluyor zaten.

Razer yerine ninjutso öneririm.
60153.webp

Hocam şöyle sepet yaptım ten daha ucuz bütçede biraz yer açıp mousepad de sıkıştırayım diyorum sizce nasıl?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,366
Üyeler
201,188
Son üye
Metoxii

Geri