Arkadaşlar Acil Klima Alacağım Tavsiye Lazım

qwerty_02

80+
Reaksiyon skoru
44
Odam 20m² Doğu cephesine bakıyor ısı yalıtımı var wi-fi özelliği, bayağı yorum ve 12.000 BTU nun odamı serinletmek için yeterli olacağını düşündüğüm için altta yer alan klimayı düşünüyorum ama yorumları açıp kaira Türkiye den alan yorumları göster deyince bir şey göstermiyor 6 taksitle de alabiliyorum tavsiye eder misiniz bugün almam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim

kaira daikin alt markası sanırım alınır bence
Evet öyle yorumlar da iyi yani çok kötü değil wi-fi de var acaba kullanan var mıdır, fiyat yüksek mi alınır mı bu fiyata veya bunun üzerine biraz koyup başka mı alsam kafam karıştı biraz 😅

Odam 20m² Doğu cephesine bakıyor ısı yalıtımı var wi-fi özelliği, bayağı yorum ve 12.000 BTU nun odamı serinletmek için yeterli olacağını düşündüğüm için altta yer alan klimayı düşünüyorum ama yorumları açıp kaira Türkiye den alan yorumları göster deyince bir şey göstermiyor 6 taksitle de alabiliyorum tavsiye eder misiniz bugün almam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim

Tam bütçe nedir hocam

Benim 30k hocam 6 taksit düşünüyorum ama biraz üstü de olsa problem olmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tavsiye ediyorsunuz değil mi hocam bu fiyata bana da normal geldi yüksek değil o kadar da
Aktif olarak bunu kullanıyorum hocam soğutması vs çok iyi tavsiye ederim bi bunuda araştırın isterseniz çoğu karta taksitte yapıyor koçtaş

Fark yoktan kastın fiyat olarak söyle sonra yanlış anlaşılmasın :D
Yok hocam anladım fiyat olarak pek fark yok ben de açıklama kısmından karşılaştırma yapıyordum şimdi anladığım kadarıyla plus ın normalden farkı Super Ionizer Filtre Teknolojisi ve 3 Yöne Hava Üfleme özellikleri
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aktif olarak bunu kullanıyorum hocam soğutması vs çok iyi tavsiye ederim bi bunuda araştırın isterseniz çoğu karta taksitte yapıyor koçtaş
Hocam bunun taksit imkanından ben faydalanamıyorum kaira plus kafama yattı aslında kıyaslama da yaptım kaira açık ara kendini öne atıyor gibime geldi

Son düzenleme:
Aldık bakalım hayırlısı olsun İnşallah
1000099369.webp

Güle güle kullanın. Antalya'dayım, 3. odaya aldım ben de bunu geçen aylarda; sessiz, kaliteli ve fazlasıyla yeterli.
Sağolun hocam Allah razı olsun bu yorumu da gördüm için rahatladı peki servis kuruluma gelince bakır boru alüminyum boru olayı ne bakır takmaları için bir şey söylediniz mi

Geri